0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurtarırım ama hergün beni alkışlayacaksın TRD yani Toyota Racing Development anlamında adından da belli olduğu gibi Toyotaya orjinal ürünler üretmektedir
Sen alkış iste yeter ki feda olsun ama bende isterim -1'deyim arkadaş kanıma dokunuyor yahuu Tamam TRD'nin anlamını öğrendim ben bunu çoktan beri merak ediyorum ama sormak bu güne nasip oldu neden bugüne nasip oldu çünkü ben bugün sport bi ford focus'un önünde gördüm adam kocaman yazdırmış şekilli TRD yazıyor. Bende toyotanın sanıyordum sonra kendi kendime dedim herhalde toyota ait değil çünkü başka araçlarında üzerinde var bu damga... Buna ne dersiniz !!
A.C.D sen bu forumda alkışa ihtiyaç duyacak son kişisin Allah cc a emanet ol.
Avensisin bu kasasını hiç sevmiyorum. Ne yapsalar boşuna. Makam arabası görüntüsünden sıyrılamaz...
Ohooov ona bakarsan bahse girerim ki Türkiyede Şahinlerin üzerinde ki TRD logosu Toyotaların üzerindekielrden fazladır Forumda var hatta paylaşmıştım sonraları alışınca umursamamya başladım bile
TRD... Tofaş Racing Development
beyaz olan çok güzel yaa..... zaten beyaz arabaya bayılırım şeytan diyo git kaplat beyaza vur modifiyenin gözüne