Gönderen Konu: Camdaki (E) Logosunun olmayışı yüzünden Vizeden kaldım  (Okunma sayısı 11695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Camdaki (E) Logosunun olmayışı yüzünden Vizeden kaldım
« Yanıtla #20 : Aralık 05, 2010, 22:02:05 »
bir haftadır giremedim siteye arkadaşlar tavsiyeleriniziçin teşekkür ederim; :alkis:

-başka bir yerde istasyonda tekrar vizeye girme imkanım yok çünkü 2.kez gittiğimizde aynı yere gitme mecburiyeti varmış, :kötü:

-cama ''e'' stickeri yapıstırmayı düşündüm fakat şu an camda ''L'' simgesi de olduğundan bu da çözüm değil gibi malesef...yoksa çift damga olacak :D

kaskom yok şu an ama ilk olarak kasko yaptırıp sonraki günde cam değişimine gideceğim galiba vaziyet öyle gözüküyo şu an ::)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 05, 2010, 22:02:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #21 : Aralık 06, 2010, 01:24:00 »
dikkatli olun bence en son carre tuvturk istasyonuna gitmek olsun vizesini ilk seferde alamayan araclar 2. seferdede alamazlarsa sahsen bzm transitin ucreti 126 tl yanni 126 tl otomatikman yaniyor..tekrardan 126 tl vermek zorunda kalmayin bide...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 06, 2010, 09:02:52 »
dikkatli olun bence en son carre tuvturk   istasyonuna gitmek olsun vizesini ilk seferde alamayan araclar 2. seferdede alamazlarsa sahsen bzm transitin ucreti 126 tl yanni 126 tl otomatikman yaniyor..tekrardan 126 tl vermek zorunda kalmayin bide...

Mehmet bey lütfen güzel Türkçemizi düzgün yazalım ve düzgün konuşalım , tanışma mesajınızda Gazeteci olduğunuzu belirtmişsiniz ancak yazdığınız yazılar mesleğinizle uzaktan yakından alakası yok lütfen biraz daha dikkatli olalım ve bu güzel dilimizi koruyalım hep beraber.

Ad                          :Mehmet
Soyad                     :Saroğlu
Yaş                        :22
Meslek                    :Gazeteci
Siteyi nerden buldun : Murat Ok diye bi arkadasi ararken tesadufen
Araç                        :1996 corolla ae101 1.3 XE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 06, 2010, 10:41:50 »
Beni yanlış anlamayın lütfen, ama ben bu tür haberleri duydukça mutlu oluyorum. Güzel ülkemde bu tür detaylara, hele hele trafik gibi hayati bir konuda, bu kadar özen gösterildiğini bilmek güzel. Beni inanılmaz mutlu ediyor. Umarım ne siz, ne de bir başkası bu tür detayları yerine getirmeden vize alamazsınız. Bunu tüm kalbimle ve çok inanarak söylüyorum-diliyorum. Sorun sizin bu eksikle geçememeniz değil, bir başkasının bir başka şehirde geçmesi ihtimali. Umuyorum ki tüm illerdeki çalışanlar sizin kadar ŞANSLIdırlar ve onların şehrinde de bu tür eksikliklerle araçlar vize alamaz. Bu elbette herşey demek değil, ama bir gösterge. İşi ciddiye alalım da, varsın sizin-benim canımız böyle konularda biraz yansın. Uzun vadede kazanırız.

Diyeceksiniz ki ortalık Ferrari görünümlü kabak lastikli Şahin dolu... Haklısınız, umarım onlardan da en kısa sürede kurtarırız. Güvenli sürüş şartı sağlamalarını kastediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 06, 2010, 14:13:36 »
Ben bu muayenede gosterılen tıtızlıgın ılerleyen gunlerde egzoz emılsyon olcumunun ugradıgı husran sonuca ulasmasından endıselıyım.
Keske sahsı araclara uygulanan tıtızlık kamu araclarınada uygulansada yanık yagı ınsanın suratına basan beledıye otobuslerınede bır onlem alınsa...
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2010, 14:02:55 »
camı değiştirdim 150 tl ye arkadaşlar ve vizeden geçtim 3 gün önce...
hiç te bakmadılar; değişti mi beyfendi?
-evet değişti
-tamam gidebilirsiniz...
hey allahım yaa sabır ver sen bana  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 27, 2010, 14:12:31 »
tühh bee yazık oldu yüzelliye,  demek aynı camla gitsende geçecektin, neyse geçmiş olsun, acısını başka yerden çıkarırısın, kırmızı ışıkta falan geç ödeş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 27, 2010, 14:32:33 »
geçmiş olsun ilk defa duyuyorum acayip sinir bozucu bişey aslında yaa
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
« Yanıtla #28 : Aralık 27, 2010, 16:35:30 »
tühh bee yazık oldu yüzelliye,  demek aynı camla gitsende geçecektin, neyse geçmiş olsun, acısını başka yerden çıkarırısın, kırmızı ışıkta falan geç ödeş

kemal bey, kardeşim askere gittiğinden yemin töreni için haftasonu bilecik'e gitmiştim sağolsun polis abiler hatalı park etmekten hemen kesmişler bir makbuz  :alkis:...
ödeşmeye falan fırsat kalmadı   :DUR:

geçmiş olsun ilk defa duyuyorum acayip sinir bozucu bişey aslında yaa

siz bana sorun... bir de vizeden geçerim diye düşünerekten sıra beklememk için başka bi ile gitmiştim..başıma neler geldi :-\.. neyse ki hayırlısıyla geçtik. bundan sonra araç alırken dikkat etmek gerekiyormuş bunu tecrübe edinmiş oldum en azından   :D iyimser olmak lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Aralık 27, 2010, 16:43:22 »
ben de 10 gün önce dod'dan aldım aracımı, vizesi geçmiş olduğu için alırken vizesini siz yaptırırsınız demiştim,
cuma günü vizeye gitti araç ve vizeden geçmedi, nedeni camda e logosu yokmuş, ben kasko şirketlerinden aracın daha önce ön camının değiştiğini 250 ve 300 liralık masrafları olduğunu öğrenmiştim, benden önce kullanan kişi kaskodan camını değiştirmiş fakat onaysız cam takmışlar, dod sagolsun değiştirdi ve muayeneden geçti araç...
2008 toyota corolla d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 28, 2010, 02:45:20 »
bu cam korkusundan artık 2. el araba almaya korkar olduk yav