0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pazar ben gelebilirm aslında. İstanbuldan geleceğim için, katılım bekliyorum
cumartesi adapazarında olacağım.kesin gidersen gitmeden bir kaç saat önce haberli olalım olur mu?
Geleceğim diyen ve aksi mesaj atmayan arkadaşları aşağıya yazıyorum. Daha gelecek varsa sıraya kendini eklesin şimdi.. Buluşma günü yoklama yapacağız. Gelmeyenleri yok yazacağız ve 2 buluşma üstüste gelmeyenleri bütünlemeye bırakacağız.. 1. Serkan ŞİMŞEK ( Organizatör ) 2. Hasan KIRHAN 3. Volkan ASLAN 4. Emir GÜNHAN (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)5. Nazım ÖZKAN 6. Cihan ŞENOL 7. Mesut AKIN (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)8. Ferda AZER9. Vedat Nurkan GÜLEN (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)10. Mehmet SAROĞLU11. Taylan Ercan BİNTEPE12. Naim BAKİ13. Hikmetcan ÇELİK14. Mehmet Ali YILDIZ15. Oktay OKYAY16. Selçuk GÜZELER17. Mehmet KARAKAYA18. Emre AÇIK (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)19. Hasan ALÇİÇEK20. Murat ŞENGÜN (Durumu maç saatinde belli olacak.)21. Deniz ÜRGÜN (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)22. Kemal Ersin ERDOĞAN (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)23. Ferda AZER (Bu seferlik gelemeyeceğini belirtti. Bir dahakine inşallah..)
Buyuk ıhtımalle kızım ve esımle beraber gelıp, kısa ugrayıp adapazarına devam edecegım.Saat 13:00 gıbı bulusuluyordu degılmı?
Arkadaşlar ben katılırım demıstım ama gece calstıgım ıcın öğlen 1 de orda olmam cok zor hatta imkansız ben 2 saatlik bır yoldan gelıcektım saati hiç konusmamıstık o yuzden gelemeyecegım size iyi eğlenceler