0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben göstergeleri söktüm km saatini devir saatini tek tek. çok basınclı olmayan hava tuttum ve yansıtıcıları temizledim güzelce. Mtec markasının kafasında 4 led olan ampulunu taktım ve 2005 corollalarınki gibi abartısız söylüyorum Osman aga orta konsola kalan 1 ledide taktım. yukarıdaki foto gibi oldu aynı
biri bana taşmı attı
resmini yolla görelim.
Atilla amca ve Osman abi fotoyu ekliyorum ara ara bulamadım buldum sonunda Atilla amca sizin göstergeler hakkında bir konu vardı orayada eklemiştim. acele ile telefonla çektim 2,0 megapixel kaliteli bir çekim olmasada bakın bir güzel olmuşmu
şuan 320bin olacak mehmet abi Ampul mtec marka diye hatırlıyorum. tanıdık aksesuarcıdan almıştım 4 tane. 35 tl vermiştim asıl fiyatı 40 tl 3ünü göstergelere diğerini ise bacaklarına lehim yaparak orta konsola takmıştım. 5Watt bunlar sanırım. Kafada ufak 4 tane led var beyler tam fotosunu bulursam ekleyeceğim bu arada yorumlar için teşekkürler
tamam anladım soket var elektrikle anlaştıkbende göstergeleri dipsiz led ile değiştirdim şimdi daha iyi ama yinede bizim göstergeler ışığı eşit dağıtmıyor maaleseforta konsolada boydan boya şerit led çektim şahane oluyor
işte bu resimdeki ışık sanki biraz fazla gibi atilla abi...göz alır diye düşünüyorum ben...
orta konsol nasıl sökülüyo bide yenisi nerde var benimki kırık