0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Ağvadan sonra bağırganlı köyünde bir balıkçı teknesinde jeneratör devreye alma işi var gider misin?
sen varsan her türlü abii... :d ama abi ağva şile deme karadeniz beni fena çarptı bu bayramda..yeni ayağa kalktım..
aklımı mı okudun be kardeşdiyodum kendi kendime,bi araba gideriz diye,du bakalım mantıklı,konuyu bi paylaşalım...
dikkat muratım dikkatgider ayak hasta hasat göndermiyelim seni..zaten annemle babamı hacca uğurlarken annemi gripli gönderdik. bide seni göndermeyelim
park problemi olmaması ve araç içinde kaynaşmanız açısından uygundur ama vedatın arabaylada gelirseni samurai yi göremem en iyi yolculardan benzin parası toplada samurai ile gel.. her seferinde içimde bir umut oluyor ya verirse diye
Babamı hava alanına götüreceğim eğer yetişebilirsem gelmeye çalışıcam inşallah
park problemi olmaması ve araç içinde kaynaşmanız açısından uygundur ama vedatın arabaylada gelirseniz samurai yi göremem en iyi yolculardan benzin parası toplada samurai ile gel.. her seferinde içimde bir umut oluyor ya verirse diye
hakkı abi sen akbil cihazı taktır..binelim araca basalım akbili..süper...evet benim araçta olabilir..oda efsane sayılır..kimin ki az yakıyor ...
doğru kaynaşma konusunda haklısın iyi olur ...ayıpsın samurayla gelelim o zaman kardeş senimi kırcam.al kardeş istediğin kadar turla
dedim bile,hatta yıka demeyle kalmam kardeş kanımca,hani beyaza da bi cila atıp öyle sıgara yakmak fena olur heeee,ateş ateş
ben gelmiyim o zaman pazartesi.tabi ya nasıl anlamadım,başka bi efsaneye yazılcan dimi,değişik yüzler başka efsaneler olur abi neden olmasın hem yanımda konuyu tecrübe edinmiş birisi olursa cok iyi olur he...
o zaman seceneği genişletmişsin benim bildiğim gli spc özellikle 4 kol direction olandı hani