0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hahahahaaaaaabi güzel olmuş gerçekten hakkı ve tempra
gemilerde kakalak diye bir böcek olur..bir nevi hamam böceği gibibir özellikleri vardırki o da geri geri gitme yetenekleri yoktur.hayırsızlar uyuanların burnundan, kulağından girip geri geri gidemedikleri içinde kişinin ölümüne kadar neden olurlar.niye anlattın diyeceksiniz şimdi bunu ama...hakkım temprayı ileri güzel kullanır da geri nasıl gider bilmem
bende çavuşoğlunda oturuyorum ama esentepe tarafına pek gitmedim aracı benzetmişsindir:) daha önce hakkıdaki samuray vardı bende sonra hakkıya everdim samurayı:)
iyi ettin abihem hakkıyı hemde seni tanıma şansımız oldu şimdide hakkıdan al bana ver samurayı hepinize iyi akşamlar
resimdeki samuray senin değil mi selçuk napıcan ikinci samurayı:) hakkı bu yazılanları okumasın canımıza okur adam 33 senesini böyle bir samuray bulmak için aramış:)
Hehee1-2 saatte olsa atıp tuttuk ya hakkım hakkında Serkan abım benımkı hakı oglan samuraı degıl. Hakkımı sevdıgımden her fırsatta takılıyorum sagolsun oda nazımızı cekıyor...
Varmı yaramaz durum?Lısteye yazdıgım arkadaslardan ses beklıyorum. Yarın aksama dogru bır bır arayacagım sızlerı sakın kapalı olmasın telefonlar.Hıc bır sekılde havaya aldanmayın monsuz gelmeyın Ise bakın lısteye kımse eklemedı kendını ıyını Serkan bey sızı ben ekledım lısteye
hakkı sen neden sevmiyosun temprayı bakim:) bende 96 italyan mpi motor bi tempra vardı aklın giderdi görsen:) arabada yok yok
O uyanana kadar ben yazayım Sen, hakkı, murat, zafer. Bukadar kısı efsanenın hakkıdır kaya kendı arabasıyla gelsın daha onun dıreksyona oturmak kısmet olmadı.Bırde serkan bey var ama bende telefonu yok. Hakkı arar dıye umuyorum
Eveet, Hakkı Abi ne yapıyoruz ulaşım ile ilgili?Kim kim gidiyoruz?. Yoldan Kaya ve Murat'ı alıcaz. Ben varım, sen varsın, başka?
günaydın herkese öncelikle,hepiniz iyisiniz işşallah vala vedatım ilk önce kaç araba gitcez,herkes kendi aracıyla mı gelcek,onu bi netleştirelim.muratı yoldan alcaz demişsin,muratı göztepeden alcaz anladığım.benim zafer gelmeyebilir.