0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi emre abi sıhhiye köprüsünün tam olarak neresinde buluşuyoruz belirlediğin bi yer varmı ?
hiç farketmez sen neresinde istersen oradan alırım ben seni arkadaşlar biliyorum fazla oluyorum ama beni +4 yapın bulduğum tüm toyotacı arkadaşlararımı çağırıyorum
tamam abi ozaman durakların bittiği noktada buluşuruz demirtepeden gelirim ben merdivenden cıkınca tam sizi görürüm yani ya da illa sıhıyede buluşmak zorunda değilsek gmk bulvarında egonun (başkent gazın) önündede buluşabiliriz burası benim için cok iyi ama ben yinede sana uyarım . bide abi +4 demişsinde eğer sığmassak otobüslede gelebilirim ben bu arada kaçta buluşacağımızı plakanı arabayı (efsane kasaydı galiba) yazda birbirimizi bulmakta güçlük çekmeyelim.numaramıda istiyosan özelden atarım.
sen numaranı yolla ben haber vericem sana gün içerisinde ben seni arabayla geliceksin zannediyodum kusra bakma seni hesaplamadım ben saha haber verecem
yok abi hiç önemli değil eğer yer yoksa otobüslede gelirim.
aha buluşma ha, vay be yapın tabi ya gözümüz yok bodrumdan kalbim sizinle benim için berkay bi yarım sen ye başka kimse yemesin yanında içecek olarak tercihimi biliyosun zaten...
Evet geliyorum, 19:30 değil mi.