0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2010 model 1.d dizel elegance corolla ile 20 takla attım 9 airbagden hiçbiri açılmadı....araç pert oldu...omurgam kırıldı...toyota ise bir daha düşünün adamlar kardeş geçmiş olsun bile demedi...hava yastıkları bu kazada açılmazsa ne zaman açılacak...facebook da murat yalgın adresimde mevcut bir bakın ayrıca bu adamlar sensörler zarar görmemiş diye mail attı yazıkk çok yazık 50 milyar para verdimm...5 aydır yatıyorum evdee
benim 2001 toyota coralla sol otomatik vites 140.000'de rampada bariz geri kaçıyor. devir saati 700-850 arasında dalganıyor. toyota 15 yıl çalışmış ustaya gösterdim normal olduğunu bindi test etti sorun yok dedi. sizde bu normalmi
Tam otomatik bakımları nasıl yani yag balata nasıl
konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın. birşey sormak istiyorum. tam otomatik şanzumanda vites geçişleri hiç ama hiç mi hissedilmez yoksa saliselik de olsa küçücük, azıcık hissedilir mi? ben arabanın vites değiştirdiğini hissedebiliyorum, cvt deki gibi değil. cvt de hiç hissedilmiyordu hangi viteste olduğunu ekrana yansıtmadan bilemiyordum. bunda vites atarken çok çok az da olsa hissediliyor. bu normal değil mi?
Yani bunlarda baskı balata yokmu benim yağ zamanı gecmiş o zaman vay
Ahmet bey bende 2011 otomatik benzinli almayı düşünüyorum yakıt tüketimleri kullanımı hakkında bilgiverebilirmisin Teşekkürler
Kerem bey aracı aldım satan arkadaşın dediği gibi çıktı araç toyotasatış müdürü idi kendisi sağolsun 40 bin bakiminida yapıp verdi aracı Balıkesir den Safranbolu ya geldim Tüpte yol bilgisayarı benim eski sol aracıyla aynı gösterdi 6.9 lt/km genellikle 110-130arasi gittim zaten genel olarak uzun yolda bu hızlarda giderim. ARAÇ HİÇ BAĞIRIYOR 120 DE 3100 Devirde sakinca gidiyor çok sevindim eski aracimda 120 bağırmaya başlıyordu.