Gönderen Konu: Pilonidal Sinüs (Kıl Dönmesi) Ameliyatı Olan Var Mı Beyler?  (Okunma sayısı 5514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Pilodinal Sinüs (Kıl Dönmesi) Ameliyatı Olan Var Mı Beyler?
« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2010, 19:55:19 »
Çoşkun bence bır an önce ol .cunku akrabam bır gece acılar ıcınde uyanıp sabah erkenden ameliyata alındı o daha kötü.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2010, 19:55:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2010, 22:47:02 »
Coşkun bence bır an önce ol .cunku akrabam bır gece acılar ıcınde uyanıp sabah erkenden ameliyata alındı o daha kötü.

Oldu mu şimdi bu :D ya sağlıkçıyım ama iş bana gelince birazcık tırsıyorun ne yalan söyleyeyim :(
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #22 : Kasım 20, 2010, 11:43:46 »
Kaan kardeş öncelikler geçmiş olsun bu hastalığı çeken bilir.Bende 4 defa kestaneyi çizdirdim en son Eskişehir hava hastanesinde askerdeyken olmuştum 7 sene oldu çok şükür birşey yok.Her türlü yöntem denedi bende açık kapalı dikişli dikişsiz ameliyat sorun değilde pansuman beni öldürmüştü.Sana tavsiyem mümkün olduğu kadar açık bırak fazla bezle sarıp sarmalama baticon ve lifosin ampul diye bi ilaç var bunları kullanarak daha kolay pansuman yapıyorduk.Aslında ameliyattan sonra bakımı çok önemli her zaman temiz tutman lazım ter en büyük düşmanın tekrar çıkacak kıllarıda temizlemen lazım hastalığın ayıbı olmaz ben bekarken babama temizletiyordum :)Allah şifanı versin
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #23 : Kasım 20, 2010, 12:23:50 »
kardeşim geçmiş olsun bayramında zehir oldu ama sağlık hepsinden önemli,acil şifalar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 20, 2010, 13:51:33 »
 Çok teşekkür ederim.
 Evet Hasan Bey, pansumanlar feci... İnsanın canından can alıyorlar... :(
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Pilonidal Sinüs (Kıl Dönmesi) Ameliyatı Olan Var Mı Beyler?
« Yanıtla #25 : Kasım 22, 2010, 10:41:38 »
Gecmis olsun Kaan.

Bu teknigi yeni duydum. benim bildigim 2 teknik vardi; normal ameliyat ve flap kapama yöntemi. 2 yöntemde dikis vs iceriyor. Dikissiz olani yeni duydum.

Bu benim bildigim kadari ile Akdeniz erkeginin %50sinde olan bir durum. Bazilarinda fark edilmiyor, geciyor, bazilarinda daha büyük bir komplikasyona yol aciyor. Kuyruk sokumunda olan kanallardan bazilarinin tam kapanmamasi sonucunda icerisinde büyüyen bir kil yüzünden iltihaplanmasi diye biliyorum. Terlikci teyze daha detayli bilgi verir herhalde.

doğrudur... fetüs oluşurken deri tam o bölgede kıvrım yapıp içe doğru oluşmaya devam ediyor... bu yöntemde fabrika fazlası parça atılıp yeri açık bırakılıyor kendi kendine dokunun oluşması bekleniyor..

çok geçmiş olsun ama enfeksiyona dikkat....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."