0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ağları toplayın bugün bereketli
anlayışınız için teşekkür ederim sayın Ahmet Can darısı senin başına inşallah çok iyi niyetliyimdir
Buna ağ dayanmaz ACD, ciddi ciddi yanınızdayım falan demiş bence direk vuralım Yağız'ı
Sazan çok kılçıklı balık ama yinede güzel pişirilirse güzel tat verir Yağız seninle pek samimiyetmiz yok ama güldüm diye alınmazsın umarım Zira ACD çok güzel servis yapıyor
abi Allahtan samimiyetimiz pek yokmuş demekten kendimi alamadım yoksa daha beter olurdu sanırım şaka bi yana abi lafımı olur yaa burası aile ortamı bukadar dalgaya alındığıma göre ya aileye bende bayağı bi dahil olmuşum yada aileden dışlanmışım A.C.D olacak zat servisi güzel yapmış kabul ama benimde servis özelliğim hiç yabana atılır derecede olmadı bugün hiçbir şekilde alınma söz konusu olmadı olamaz da buranın güzelliğide budur
Abbbooo kara listeye girdik desene Maklube soguk yenen bir yemektir diyosun Hahaha dur Usta daha fazla üstüne gitme zor toparladık adamı zaten Abi Yağız bizim eski ekipten uzun süredir araziye uymuştu sadece Alınma olmaz burada alınma olacaksa benim geçenlerde açtığım konu başlığı direk ofsayt Bencede benim sunumumla ne alakası var abi Sadece çok güzel geldi Valla malum karikatürü paylaşmadan edemeyeceğim;
Abi bana böyle orta yapsalar ben direk yarım vole yapardım
Yağız başkan dua et bak sen Ali abiye denk gelmedin Suçumu hafifletir mi bu
Yağız napmis bunlar sana kardesim
tamam ulen üstüme gelmeyin ay bana bişeyler oluyor sanırım bayılajaaaam
Yalnız "bayılajaaaam" esprisi de bayağı eski ama neyse bir de ben gelmeyeyim üstüne Yağız
Yalnız konu, başlığın dışına çıkıp, tamamen sohbete döndüğünden moderatör arkadaşları uyarmak zorundayım..