0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Höyt poposu kalkık arabamıza laf ettirmem efsane kasadan önceki arabamız tempraydı ve Taylan'ın söylediği her kelimeye de katılıyorum
Benimde amcam almıştı ilk yıllarda, o yaşlarda digital gösterge gören çocuk kendini geleceğe dönüş filminde sanıyordu ne yalan söyliyim
Yav bırakın şu temprayı ya fiatın ve tofaşın türklere attığı kazık
tempraları o kadarda küçümseyip karalamayın... o dönemde tempra sınıfının en geniş aracını üretti...koltuklarının kalitesine kimse söz edemez zaten...bence tempra sürmeyen bilmeden karalamasın...onun zevki ayrıdır...onun verdiği konfor hissini şuan bi çok araçta bulamıyorum ben...toyota almadan önce çok aradım ama nasip bunaymış...iyikide toyota olmuş diyorum şimdi...fakat tempranın yeri ayrıdır bende...
Osman abi bizim ailede de vardı SX almayla satma bir oldu. Araba normal çalışmıyodu illa vurdurcan
sizinki problemliymiş o zaman güzel arabaydı tempra.
Sx e felan binmeyecen...hidrolik yok onlarda bide arka camlar manuel...aldığın zaman ya SX A alacan yada SX AK.ayrıca şunuda belirtiyim...tempranın temizine binecen...eğer yorgun ve yıpranmışını alırsan yaptırmakla bitiremezsin...hergün sanayiye gidersin...temizini alıp paşalar gibi bineceksin...
Osman abi alsaydın tempra çevren genişlerdi sanayide ki ustalarla iyi muhabbet kurardın. Çünkü her hafta sanayide olurdun. Biz babamla sanayiye gidince bizim ustanın yerini zor buluyoz uzun zaman gitmeyince. Bide tempra ile çok kötü anım var o yüzden sevmiyorum
hasan tempranın temizini bulursan hiç uğramazsın sanayiye merak etme...benim teyzemgilde var SX AK. 9-10 yıldır biniyorlar...aynı toyota gibi mübarek sanayiye gitmiyor...çok klas bi araba...sen gidip yorgun, hor kullanılmış bi tempra alırsan tabi çıkamazsın sanayiden...tempra almak istiyorsan paraya kıyacan 3-5 fazla verip temizini alacan...