0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercüment eline sağlık çok güzel olmuş .
eline sağlık ercü ben de ilk olarak pasta-cila yapmıştım araca ama çok sık yapma, boyayı inceltir..hatta bana sorarsan pasta hiç yapma..ne gerek var her sorun için başka ürün kullan çok paran gitsin
Helal kardeş güzel işçilik çıkartmışsın .Orta konsol yeşil mevzunu anlamadım naptın oraya bu arada kadranları bizim arabada kadran mavi değil bu makyajlı kasa olduğundan mı öyle ?
güzel olmuş ercü...harelenme olmadımı yaa bira zor diyorlar bu pasta cila işine...
ben yeni gördüm ellerine sağlık ercü.... mükemmel görünüyor....
bu aracı ercünün pastalamış ahli ile düşünemiyorum resimler başka araca ait dimi leenn... afferin güzel olmuş..yer müsait..müzik bi yandan çay kahve içecek oh hava güzel..ama kışa gricez sen pasta yapıyon..yazında havıuzlarda gez..ne anladım bu pastadan.. elleirne sağlık akrdeşim güzel olmuş fark ortada..;)işin sırrı olinde iki kere rafine..
Elinize sağlık çok güzel olmuş,bu kasa corolla'lar gerçekten çok güzel.Hatta bir sonraki jenarasyona tercih ederim şahsen.İyi günlerde kullanın.
maaşallah cillop gibi olmuş ercüment
Gözleri öyle tecrübe dolu bakıyor ki aracın, cilayla birlikte saldırmaya hazır bir çita görüntüsü verdi bana...Nazar değmemesi dileğiyle =)
Fotoğraflar bile gözümü aldı Emeğine sağlık, güzel olmuş
güzel olmuş ercü, sanırım keyfini çıkarmak için akşama kadar da fotoğraf çektin )))cila yapmayı düşünenler için referans olması için kullandığın malzemeleri de yazsan iyi olmaz mı