Gönderen Konu: Pasta cila yaptımm :D  (Okunma sayısı 9087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Pasta cila yaptımm :D
« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2010, 17:38:54 »
Ercüment eline sağlık çok güzel olmuş .

Teşekkür ederim Mahmut abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2010, 17:38:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2010, 21:38:08 »
eline sağlık ercü :D ben de ilk olarak pasta-cila yapmıştım araca :D ama çok sık yapma, boyayı inceltir..hatta bana sorarsan pasta hiç yapma..ne gerek var :D her sorun için başka ürün kullan çok paran gitsin :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2010, 21:51:04 »
eline sağlık ercü :D ben de ilk olarak pasta-cila yapmıştım araca :D ama çok sık yapma, boyayı inceltir..hatta bana sorarsan pasta hiç yapma..ne gerek var :D her sorun için başka ürün kullan çok paran gitsin :D

ohhh :D en iyisi :D artık yapmam herhalde bikere yeter :D şimdi iyi diyosun güzel diyosunda ürünler güzelmiş :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2010, 22:00:46 »
:D :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 25, 2010, 16:52:11 »
ben yeni gördüm ellerine sağlık ercü.... mükemmel görünüyor....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 25, 2010, 17:18:06 »
güzel olmuş ercü...harelenme olmadımı yaa ??? bira zor diyorlar bu pasta cila işine...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #26 : Kasım 25, 2010, 23:22:31 »
Helal kardeş güzel işçilik çıkartmışsın .Orta konsol yeşil mevzunu anlamadım naptın oraya bu arada kadranları bizim arabada kadran mavi değil bu makyajlı kasa olduğundan mı öyle ?
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Kasım 29, 2010, 17:56:46 »
Helal kardeş güzel işçilik çıkartmışsın .Orta konsol yeşil mevzunu anlamadım naptın oraya bu arada kadranları bizim arabada kadran mavi değil bu makyajlı kasa olduğundan mı öyle ?

yok aslında mavi değil beyaz olması lazım ben beyaz ampül taktım orası mavi oldu :D yoksa makyajlı kasa olduğundan değil ama mavi olmasının sebebi o olabilir :D

güzel olmuş ercü...harelenme olmadımı yaa ??? bira zor diyorlar bu pasta cila işine...

tavan dışında olmamıştı dalgalanan yerlere tekrar sürüp düzelttim en çok tavan uğraştırdı zaten :)

ben yeni gördüm ellerine sağlık ercü.... mükemmel görünüyor....

teşekkür ederim ablacım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 29, 2010, 18:28:30 »
bu aracı ercünün pastalamış ahli ile düşünemiyorum resimler başka araca ait dimi leenn...:D afferin güzel olmuş..yer müsait..müzik bi yandan çay kahve içecek oh hava güzel..ama kışa gricez sen pasta yapıyon..yazında havıuzlarda gez..ne anladım bu pastadan..:D elleirne sağlık akrdeşim güzel olmuş fark ortada..;)işin sırrı olinde iki kere rafine..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Kasım 29, 2010, 18:33:19 »
bu aracı ercünün pastalamış ahli ile düşünemiyorum resimler başka araca ait dimi leenn...:D afferin güzel olmuş..yer müsait..müzik bi yandan çay kahve içecek oh hava güzel..ama kışa gricez sen pasta yapıyon..yazında havıuzlarda gez..ne anladım bu pastadan..:D elleirne sağlık akrdeşim güzel olmuş fark ortada..;)işin sırrı olinde iki kere rafine..

Valla napalım havuz tadilata girdi bende rahat duramıyorum bastım cilayı vurdum kırbacı :D teşekkür ederim abicim :) ama iyi yakalamışssın bizim araba değil bu :P :D artık böyle şeyler gelmmez herhalde antremanlar bi yandan sınavlar derken olmaz bide kış geldi araba olayı kapandı karda bisiklet başladı ona hazırlıcam yavaş yavaş bisikletimi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Şubat 25, 2011, 22:32:20 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş,bu kasa corolla'lar gerçekten çok güzel.Hatta bir sonraki jenarasyona tercih ederim şahsen.İyi günlerde kullanın.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Şubat 25, 2011, 22:51:40 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş,bu kasa corolla'lar gerçekten çok güzel.Hatta bir sonraki jenarasyona tercih ederim şahsen.İyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Şubat 26, 2011, 10:39:17 »
RESİMLER KAYBOLMUŞTU TEKRAR YÜKLEDİM :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 21, 2011, 19:06:29 »
maaşallah cillop  gibi olmuş ercüment  :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 21, 2011, 19:07:46 »
maaşallah cillop  gibi olmuş ercüment  :)

Teşekkür ederim uğraşınca oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Benim babam, Toyota gibi adam =)
« Yanıtla #35 : Mart 22, 2011, 15:57:51 »
Gözleri öyle tecrübe dolu bakıyor ki aracın, cilayla birlikte saldırmaya hazır bir çita görüntüsü verdi bana...Nazar değmemesi dileğiyle =)
Yollara imza atabilenler,  eski kurtlardır.

* Bu yolda ne yağmur eksik olur ne de kar, Allah'tan altımızda Toyota var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 22, 2011, 16:00:42 »
Gözleri öyle tecrübe dolu bakıyor ki aracın, cilayla birlikte saldırmaya hazır bir çita görüntüsü verdi bana...Nazar değmemesi dileğiyle =)

Çok teşekkür ederim Barış :) Öyledir beyazım çok feci bakar :p :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 22, 2011, 17:37:09 »
Fotoğraflar bile gözümü aldı ;) Emeğine sağlık, güzel olmuş
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 22, 2011, 17:39:43 »
güzel olmuş ercü, sanırım keyfini çıkarmak için akşama kadar da fotoğraf çektin :))))

cila yapmayı düşünenler için referans olması için kullandığın malzemeleri de yazsan iyi olmaz mı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 22, 2011, 17:45:25 »
Fotoğraflar bile gözümü aldı ;) Emeğine sağlık, güzel olmuş

Teşekkür ederim Mehmet abi :)

güzel olmuş ercü, sanırım keyfini çıkarmak için akşama kadar da fotoğraf çektin :))))

cila yapmayı düşünenler için referans olması için kullandığın malzemeleri de yazsan iyi olmaz mı :)

Biraz öyle oldu çekip durdum beyazımı :)

Ya aldığım pasta cila sonax turtle wax falan değil öyle dükkana girdim pasta cila varmı dedim var dedi bende aldım çıktım okadar incik boncuk düşünmedim ama şimdi olsa mutlaka düşünürüm :)

Pasta cilanın içinden süngeri çıkıyor bunu yaymak için kullandım cilayı silmek içinde üstübü kullandım ama bunları yapmadan önce arabayı bulaşık deterjanlı suyla yıkadım araba şampuanıyla yapılsa dahada parlak bir görünüme kavuşur diye zannediyorum bakalım bu yaz görücez sonuçları tekrar :)