0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VVTL-İ mı ?? Abi o arada ki L ne oluyor ya ilk defa gördüm ve duydum nedir bu
ilk önce işi siyasetle karıştırma düzgün konuş keriz isen kerizsindir zaten... bu aracın yıllık vergisi 250 tl dir.araç 2003 model 23bin tlye aldım 98000km vardı üzerinde
valla öğrendiğim kadarıyla L-İ nasıl ki hondalarda Vtec var bu modeldede L-İ var yani 6000 devire gelince patlama oluyo ve araç çıldırıyo ondan L-İ denmiş yani model ismi
Halil Tuncayın hangi söylediğini yanlış anladın acaba, senin laflarında çok ağır olmuş, Tuncayın demek istediği TR ye bu araçları getirmiyorlar biz 1.6 sını 2005 yılında 33,000 TL vermiştik peşin ve yıllık vergisi 700 TL , sizin ordaki koşullar çok uygun, burda bizi enayi yerine koyuyorlar, Tuncayda bunu demek istemiş.
yanlış anlamısım ozman madem herkes dogru anlamıs kusura bakmayın bu laf ağırıma gitti (nasıl olsa yontulucak enayi bulmuşlar)siz bu laftan ne anlarsınız tamam doğrudur türkiye kktc ye para gönderiyo ama bu konuyla ne alakası var anlamadım...
türkiyede bildiğim kadarıyla corolla hb tek kapı 1,8VVTL-İ var çünkü kktc de toyota bayisi var türkiyeden getiriyo araçları orda var bu arçlardan ama japon yapımları ile mekanik parçaları uyuşmuyo
Türkiyeden hangi bayilerde var bilmiyorum ben çukurova da 3 ayrı şehir de 3 ayrı toyota plazasına gittim ama göremedim böyle bi araç. Belki başka yerlerde vardır. ama belli başlı satılanlar arasında 1.8 yok maalesef.
Oguz 1,8 192 hp Coroll t sportlarda kullanılıyor bu motor.Seninki vvt - i ise VVTL-i..Sakıncası yok demi.Hasan güle güle kullan kardeş..Kıbrıs çokmu zenginde abi araçlardan vergi oranı dırı bu tür araçlardır orda biniyorlar biz burda binemiyoruz.Naısl olsa yontulucak enayi bulmuşlar.
Halil bak önce okumasını ögren yada düzgün oku.Burda sana herhangi birşey varmı.Ben aracını güle güle kulan demişsim demi..NE yani verso türkiyede üretilsin avrupada adam aynı araca 35-40 bin tlye binsin ben kendi ülkemde hem donanım olarak eksik bırakılan bir araca vergilerle 52 bin liraya bineyim.Ben mesajımda bunu anlatmak istedim.Ama sen lafı nerenden anlıyorsan işi siyasete fökmüşsün.Ben yazımda kıbrıs halkı veya siyaset le ilgili birşey yazmışmıyım..Mesajımı dogru okuyup anlayan arkadaşalr sana olayı anlatmak istemiş ama sen hala yanlış analyan benim gibi sitemlerde bulunuyon.Ben devletin vatandaşın üstündeki vergi yükünden bahsetmek istemişim sen ise lafı türkiye kıbrısa para gönderiyora çekmişsin.Sen kendini besleme evlatlık gibi görüyorsan bu senin acizliğin.Edepli konuş.Bu şekilde cevap yazmak istemezdim ama ancak sen lafı nerenden anladıysan ne kerizliğimizi ne enayiliğimizi bırakmışsın.Açtıgın konunda aracına hayırlı olsun demişiz devletin vergi sistemine sitem etmişiz.sen lafı nerelere çekmişsin.Çokta umrumda değil.İzinde oldgugum için göremedim konuyu ama özellikle takip edecem bundan sonra.
hem kendi kendine keriz diyorsun sonrada bana edepli konuş diyorsun olayı yanlış anlamış olabilirim bunuda yukarda söyledim zaten burda böle yazıları döktürerek bilmişlik ve artislik yapmana gerek yoktu...