Gönderen Konu: toyota corolla runx trd  (Okunma sayısı 11673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: toyota corolla runx trd
« Yanıtla #20 : Kasım 12, 2010, 23:47:32 »
valla öğrendiğim kadarıyla L-İ nasıl ki hondalarda Vtec var bu modeldede L-İ var yani 6000 devire gelince patlama oluyo ve araç çıldırıyo ondan L-İ denmiş yani model ismi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 12, 2010, 23:47:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 12, 2010, 23:59:28 »
VVTL-İ mı ?? Abi o arada ki L ne oluyor ya ilk defa gördüm ve duydum nedir bu :)
Oguz 1,8 192 hp Coroll t sportlarda kullanılıyor bu motor.Seninki vvt - i ise VVTL-i..Sakıncası yok demi.Hasan güle güle kullan kardeş..
Kıbrıs çokmu zenginde abi araçlardan  vergi oranı dırı bu tür araçlardır orda biniyorlar biz burda binemiyoruz.Naısl olsa yontulucak enayi bulmuşlar.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Kasım 14, 2010, 13:10:53 »
ilk önce işi siyasetle karıştırma düzgün konuş keriz isen kerizsindir zaten... bu aracın yıllık vergisi 250 tl dir.araç 2003 model 23bin tlye aldım 98000km vardı üzerinde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 14, 2010, 13:34:15 »
Halil abi son yazdığın mesajda biraz ağır ithamlar olmamışmı ? :)

Çok güzel maşallah :) Bu sizin farlarda küçük bir bölüm var onu Mesut abi japon yapımı olanlarda va o diyodu ben 1 hafta önce burda gördüm sedan aynı farlarda adam taksiye vurmuştu :)

Evet burdaki modifiye bilgileri olanlara bir sorum olucaktı özellikle Mesut abiye bizim motorlara vvtl-i motorunun manifoldundan takılabilinirmi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 14, 2010, 14:20:18 »
ilk önce işi siyasetle karıştırma düzgün konuş keriz isen kerizsindir zaten... bu aracın yıllık vergisi 250 tl dir.araç 2003 model 23bin tlye aldım 98000km vardı üzerinde

Halil Tuncayın hangi söylediğini yanlış anladın acaba, senin laflarında çok ağır olmuş, Tuncayın demek istediği TR ye bu araçları getirmiyorlar biz 1.6 sını 2005 yılında 33,000 TL vermiştik peşin ve yıllık vergisi 700 TL , sizin ordaki koşullar çok uygun, burda bizi enayi yerine koyuyorlar, Tuncayda bunu demek istemiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 14, 2010, 16:45:38 »
valla öğrendiğim kadarıyla L-İ nasıl ki hondalarda Vtec var bu modeldede L-İ var yani 6000 devire gelince patlama oluyo ve araç çıldırıyo ondan L-İ denmiş yani model ismi

Baya çılgınca bi özellikmiş çok güzel...
 Bu arada Mesut abinin de dediği gibi tuncay abiyi baya bi yanlış anladınız bende şaşırdım yorumunuzu görünce kötü bişe demedi çünkü.
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 14, 2010, 16:46:01 »
Halil Tuncayın hangi söylediğini yanlış anladın acaba, senin laflarında çok ağır olmuş, Tuncayın demek istediği TR ye bu araçları getirmiyorlar biz 1.6 sını 2005 yılında 33,000 TL vermiştik peşin ve yıllık vergisi 700 TL , sizin ordaki koşullar çok uygun, burda bizi enayi yerine koyuyorlar, Tuncayda bunu demek istemiş.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Kasım 14, 2010, 17:28:23 »
yanlış anlamısım ozman madem herkes dogru anlamıs kusura bakmayın :( bu laf ağırıma gitti (nasıl olsa yontulucak enayi bulmuşlar)siz bu laftan ne anlarsınız tamam doğrudur türkiye kktc ye para gönderiyo ama bu konuyla ne alakası var anlamadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 14, 2010, 18:02:48 »
yanlış anlamısım ozman madem herkes dogru anlamıs kusura bakmayın :( bu laf ağırıma gitti (nasıl olsa yontulucak enayi bulmuşlar)siz bu laftan ne anlarsınız tamam doğrudur türkiye kktc ye para gönderiyo ama bu konuyla ne alakası var anlamadım...
  Normalde yontulacak enayi derken tüm türkiyeyi kasdediyor tuncay abi haklı olarak çünkü türkiyenin ekonomik bütçesi ve de vergiler ötv'ler falan berbat durumda litresi 3.75 liradan benzin alıyoruz mesela bu olacak şey değil. Başka milletler 2.0 4.0 lt'lik araçlara binerken biz türkiyemiz 1.3-1.6 araçlara biniyoruz yani firmalar ürettiği en dandik en küçük hacimli motorları bize yolluyorlar en lüx en canavar motorluları ise başka milletler kullanıyor. Senin aracın 1.8 bu araç türkiye de yok satılmıyor gelmiyor ama yanı başımızda ki dibimiz de kktc'ye satılıyor doğal olarak tüm düşük araçlar da türkiye de o yüzden enayi demekle yetiniyor tuncay abi ha ben bu lafı üzerime alınmıyorum türkiye devlet bakanları alınsın ki lafta onlara zaten sana bana bişe yok halil bey umarım anlaşılmışımdır. Yani tuncay abi bizden yana destek çıkman lazım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #29 : Kasım 14, 2010, 18:39:38 »
türkiyede bildiğim kadarıyla corolla hb tek kapı 1,8VVTL-İ var çünkü kktc de toyota bayisi var türkiyeden getiriyo araçları orda var bu arçlardan ama japon yapımları ile mekanik parçaları uyuşmuyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
« Yanıtla #30 : Kasım 14, 2010, 18:54:10 »
Halil bey maşallah çok güzel arabanız. Jantlarda beyaz olunca fazla mı olmuş renk ? Gold daha iyi olucak gibi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Kasım 14, 2010, 19:02:28 »
türkiyede bildiğim kadarıyla corolla hb tek kapı 1,8VVTL-İ var çünkü kktc de toyota bayisi var türkiyeden getiriyo araçları orda var bu arçlardan ama japon yapımları ile mekanik parçaları uyuşmuyo
Türkiyeden hangi bayilerde var bilmiyorum ben çukurova da 3 ayrı şehir de 3 ayrı toyota plazasına gittim ama göremedim böyle bi araç. Belki başka yerlerde vardır. ama belli başlı satılanlar arasında 1.8 yok maalesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 15, 2010, 08:24:26 »
Türkiyeden hangi bayilerde var bilmiyorum ben çukurova da 3 ayrı şehir de 3 ayrı toyota plazasına gittim ama göremedim böyle bi araç. Belki başka yerlerde vardır. ama belli başlı satılanlar arasında 1.8 yok maalesef.

TR de vardı 2002 ve 2004 yılları arasında 18vvtl-i 193hp bi araçtı tsport diye geçiyor
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Kasım 15, 2010, 11:42:09 »
hımm tsport olarak duydum bak ama bu araç olduğunu bilmiyordum. Ama aslında istisnalar kaideyi bozmaz yine değişen bişe yok 1.3-1.6 lara binmeye devam büyük motorlar yine türkiye dışında :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Kasım 15, 2010, 18:14:18 »
melik aslında gold yapacaktım ama bu jantlara gold gitmezdi.7-8 kololsaydı olurdu dediğin gibi aracın boya numarasıyla ayni yaptık...idare eder genede  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
« Yanıtla #35 : Kasım 16, 2010, 01:39:08 »
Ben bunu da beğendim ama öyle bir hayal ettim de GOLD ne guzel yakışır beyaza diye? Ama tabi 8-9 kollu dediğiniz gibi ;) daha GOLD a iyi olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Kasım 16, 2010, 20:07:32 »
Oguz 1,8 192 hp Coroll t sportlarda kullanılıyor bu motor.Seninki vvt - i ise VVTL-i..Sakıncası yok demi.Hasan güle güle kullan kardeş..
Kıbrıs çokmu zenginde abi araçlardan  vergi oranı dırı bu tür araçlardır orda biniyorlar biz burda binemiyoruz.Naısl olsa yontulucak enayi bulmuşlar.
Halil bak önce okumasını ögren yada düzgün oku.Burda sana herhangi birşey varmı.Ben aracını güle güle kulan demişsim demi..NE yani verso türkiyede üretilsin  avrupada adam aynı araca 35-40  bin tlye binsin  ben kendi ülkemde hem donanım olarak eksik bırakılan bir araca vergilerle 52 bin liraya bineyim.Ben mesajımda bunu anlatmak istedim.Ama sen lafı nerenden anlıyorsan işi siyasete dökmüşsün.Ben yazımda kıbrıs halkı veya siyaset le ilgili birşey yazmışmıyım..
Mesajımı dogru okuyup anlayan arkadaşlar sana olayı anlatmak istemiş ama sen hala yanlış analyan benim gibi sitemlerde bulunuyon.Ben devletin vatandaşın üstündeki vergi yükünden bahsetmek istemişim sen ise lafı türkiye kıbrısa para gönderiyora çekmişsin.Sen kendini besleme evlatlık gibi görüyorsan bu senin acizliğin.

Edepli konuş.Bu şekilde cevap yazmak istemezdim ama ancak sen lafı nerenden anladıysan ne kerizliğimizi ne enayiliğimizi bırakmışsın.Açtıgın konunda aracına hayırlı olsun demişiz devletin vergi sistemine sitem etmişiz.sen lafı nerelere çekmişsin.Çokta umrumda değil.İzinde oldgugum için göremedim konuyu ama özellikle takip edecem bundan sonra.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 16, 2010, 20:09:55 »
Halil bak önce okumasını ögren yada düzgün oku.Burda sana herhangi birşey varmı.Ben aracını güle güle kulan demişsim demi..NE yani verso türkiyede üretilsin  avrupada adam aynı araca 35-40  bin tlye binsin  ben kendi ülkemde hem donanım olarak eksik bırakılan bir araca vergilerle 52 bin liraya bineyim.Ben mesajımda bunu anlatmak istedim.Ama sen lafı nerenden anlıyorsan işi siyasete fökmüşsün.Ben yazımda kıbrıs halkı veya siyaset le ilgili birşey yazmışmıyım..Mesajımı dogru okuyup anlayan arkadaşalr sana olayı anlatmak istemiş ama sen hala yanlış analyan benim gibi sitemlerde bulunuyon.Ben devletin vatandaşın üstündeki vergi yükünden bahsetmek istemişim sen ise lafı türkiye kıbrısa para gönderiyora çekmişsin.Sen kendini besleme evlatlık gibi görüyorsan bu senin acizliğin.
Edepli konuş.Bu şekilde cevap yazmak istemezdim ama ancak sen lafı nerenden anladıysan ne kerizliğimizi ne enayiliğimizi bırakmışsın.Açtıgın konunda aracına hayırlı olsun demişiz devletin vergi sistemine sitem etmişiz.sen lafı nerelere çekmişsin.Çokta umrumda değil.İzinde oldgugum için göremedim konuyu ama özellikle takip edecem bundan sonra.

Tuncay abim haklısında sakin olsan dahada gerilmesin ortam :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #38 : Kasım 17, 2010, 09:04:55 »
hem kendi kendine keriz diyorsun sonrada bana edepli konuş diyorsun olayı yanlış anlamış olabilirim bunuda yukarda söyledim zaten burda böle yazıları döktürerek bilmişlik  ve artislik yapmana gerek yoktu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2010, 12:21:04 »
hem kendi kendine keriz diyorsun sonrada bana edepli konuş diyorsun olayı yanlış anlamış olabilirim bunuda yukarda söyledim zaten burda böle yazıları döktürerek bilmişlik  ve artislik yapmana gerek yoktu...
Artiz ne arar Toyotaclub te..Yok yok okudugunu anlamanda sorun var arkadaşım.Devlet uygaladığı vergi sistemiyle bana göre vatandaşını yolunacak kaz gibi görüyor.Adalet bunun neresinde.Ve ayrıca kendi açtıgın konuyu dahada fazla saptırmadan konuyu kapatalım.
2011 d4d Corolla