0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diskoda ne kelime yılşından sonra üyelerin her birine sıfır bi toyota almayı düşünüyorum(Yılbaşı biletime büyük ikramiye çıkacakta..!)
evet arkadaşlar uzun çalışmalarımın ardından yapmış olduğum bilimsel çalışmamı yayınlıyorum.... olası değil ama aracı bozulan TCT lilerin ilk tepkileri buyrunuz aşağıda.....Ercüment Enes Koluman: Olaaammmaaazzzz hayır hayır allahım mümkün değil mümkün değğiillll…Gidip hemen foruma başlık açayım…. Nagihan Uyanık: bir daha arabayı verirsem… Allahım sana geliyorum…. Mesut Akın: Lan Oktay neyi yanlış bağladık olum…Suray Karakaş: Bozuldu galiba.. neyse birde böyle fotoğrafını çekeyim.Hakan Öztürk: Mekanik aksamlarda bu tür sorunların ortaya çıkması elbetkide doğaldırAlper Sınav: …. Türkay Sarıkaya: Toyotadan soğudum….Kemal Aksüyek: aamaaann bunu atıp yenisini alırımVedat Nurkan Gülen: Bunda da vardır bir hayır şükür ki bozuldu ya kaza yapsaydık…Hakkı Saygılı: Neyini eksik ettim be ciğerim….Ali Yıldırım: Alo servis mi 3586. defa arıyorum yine bozuldu bu…Aydın Donuk: eeyyyvaaahhh bozuldu….. iyide bu benim değil ki sattıydım ben aracı…Umut Çelikel: Şu çamuru bir temizleyip bir daha basayım kontağa..Hakkı Eraslan: Vedat'ın yanına gideyim bari…Ahmet Can Dil: Aha bozuldu dur aracı bozulan başkaları varsa buluşma yapayımMurat Gül: Servis gelene kadar şurda bir mangal yakayım bari…Mehmet Ali Yıldız: İki ittirir bir kaktırır çalıştırırım ben bunu azmettim…Kaya Büyükçelen: İnsan gibi kalktık insan gibi sürdük bozulacak ne vardı şimdi…Oğuzhan Murat: Sadık ustaaaa!Bekir Artıran: Sadık ustaaa!Erdem Köse: Sadık ustaaa!Coşkun Demiratlı: Sadık ustaaa!Berkay Parmaksız: Sadık ustaaa!Hande Bayram: Hassss………….