Gönderen Konu: duvara raf modeli (illaki zevkli bir modeli olan vardır.)  (Okunma sayısı 8928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: duvara raf modeli (illaki zevkli bir modeli olan vardır.)
« Yanıtla #20 : Kasım 12, 2010, 15:29:59 »
ben antika konsolumdan lükens ayak masamdan maraş işi sehpalarımdan ayrılamam yapabiliyorsanız bunlara uygun iki berjar bir kanepe bir dinlenme koltuğu yapacaksınız ve bir de LCD tv ye uygun rafyapacaksınız.... :)
o zaman işe antikanız olan konsolu gomolak cilasını yaparak başlamalı eskinin kokusunu ve parlaklığını tazelemeli..yine lükens masanıza uygun yine yerden 15 cm yükselikte yine lükens ayaklı..bel destekli ve aslan tırnaklarına sahip..kolları olan iki adet bufola derisinden berjer yada italyan bir kumaş bu ekoseli düz çizgili yada sade olabilir çok klasik eskiye dayanalım diyorsanız..kadife..sağ solu berjerlerinizi koyduktan sonra ikisinin arasına mini orta sehpa..ve en sonundada dinlenme koltuğu yine isteğe göre şekillendirilmiş takıma uyulabilir dışınada çıkılabilir..şöyle şık enseye destekli dinlenirken kaz tüyü yada kuş tüyünden borele ve tv ünitenizede..yine oda içerisindeki uyuma göre yada dışına çıkılarak alışılmışlığın ötesinde..sağlı sollu raflarınız..bunları yaparken..oda içerisi boğulmamalı ışık kesilmemeli gözler yormamalı..işte geldim burdayım ben bu işte ustayım..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 12, 2010, 15:29:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 12, 2010, 15:45:27 »
o zaman işe antikanız olan konsolu gomolak cilasını yaparak başlamalı eskinin kokusunu ve parlaklığını tazelemeli..yine lükens masanıza uygun yine yerden 15 cm yükselikte yine lükens ayaklı..bel destekli ve aslan tırnaklarına sahip..kolları olan iki adet bufola derisinden berjer yada italyan bir kumaş bu ekoseli düz çizgili yada sade olabilir çok klasik eskiye dayanalım diyorsanız..kadife..sağ solu berjerlerinizi koyduktan sonra ikisinin arasına mini orta sehpa..ve en sonundada dinlenme koltuğu yine isteğe göre şekillendirilmiş takıma uyulabilir dışınada çıkılabilir..şöyle şık enseye destekli dinlenirken kaz tüyü yada kuş tüyünden borele ve tv ünitenizede..yine oda içerisindeki uyuma göre yada dışına çıkılarak alışılmışlığın ötesinde..sağlı sollu raflarınız..bunları yaparken..oda içerisi boğulmamalı ışık kesilmemeli gözler yormamalı..işte geldim burdayım ben bu işte ustayım..:D

hımmm fena değil konsola zaten restorasyon yapılmıştı kanepenin ayakları konsolun ayağından olacak.... renkler kombin seçilecek... berjarlar desenli kanepe düz olacak kırlentler buna göre yapılacak....

hımmm bu konuyu yüzyüze mi görüşmeliyiz yoksa sana fotoğraf yollasam olur mu? maliyet vs bir görüşelim derim....

ben aslında LCD için konsolun sütunlarına benzetilmiş bir alt dolap ve raf düşünmüştüm.... ;)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 12, 2010, 15:54:25 »
Çerçevesizlerin tarihi yeni değilki Kemal bey, 1-1.5 yıl öncesinde normal elektronik mağazalarında gördüğümde, Almanya'daki halamla gezerken eniştem hatta bu kadar şaşıracak ne var ki demişti gezerken mağazayı :D ki düşün Almanya kullanmaya bıkmış bile çoktan :D :D Gördüğüm galiba LG'ydi markası çok net hatırlamıyorum, sıfır çerçeveydi.

Ercüment 'in sonunda aldığı tv ile ilgili konuda da çerçevesiz LCD olarak Loewe'yi önermiştim ergonomikliği açısından.. Duvarda en fazla 3 cm'e kadar çıkıntı yapıyor sadece, bir tablodan daha şık :)

Sözünü ettiğin LG aslında cam çerçeveli , yani kandırmacaydı, benim bahsettiğim Sharp  10mm lik bir cam (sadece ekran) , gerçekten başka hiç bir şey yok, HDMI girişleri falan nerede göremedim, sadece kuyruk gibi bir elektrik kablosu var, alti çözemedim, ama yakında yaygınlaşır
diğeri samsung ise gerçekten dizayn harikası, şu anda bütün büyük marketlerde var ama henüz çok pahalı; bu alette ekran dışındaki gövde dümdüz gümüş rengi metal, üzerinde tek bir düğme bie yok, bu TV kapalıyken bile zevkle seyredilir yani
ama iş teknolojiye gelince tek marka SONY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 12, 2010, 15:56:10 »
hımmm fena değil konsola zaten restorasyon yapılmıştı kanepenin ayakları konsolun ayağından olacak.... renkler kombin seçilecek... berjarlar desenli kanepe düz olacak kırlentler buna göre yapılacak....

hımmm bu konuyu yüzyüze mi görüşmeliyiz yoksa sana fotoğraf yollasam olur mu? maliyet vs bir görüşelim derim....

ben aslında LCD için konsolun sütunlarına benzetilmiş bir alt dolap ve raf düşünmüştüm.... ;)
siz şimdi mevcut tarihi eşyalarınıza uyumu sağlamk içinde diğer kombinelerede uyumuda ufak dokunuşlarla biraz modernize ederek uygulmaya geçilir..benim yada bir başkasının düşündüğü şeyler önemli değil çünkü bir müşteri ne istediğini biliyorsa işin yarısı bitmiştir ki siz ne istediğini bilenlerdensiniz..bu işi çözülmüştür..görsel fikir olarak bahsettiğiniz konsolu ve varsa berjerlerin uygulanacağı oda yada salon ortamının resmi..yerleşim planı hakkında..fikir beyan etmem için..ama siz işi bitirmişiniz..maliyete gelince..işin o yüzü değişiyor..berjer isketei ağaç cinsi sünger kalınlıları kumaş deseni kalitesi ayalarda ki tırnak oyma lükens şekli..kollarda kaplı olucak mı..vs vs vs hesaplar değişiyor..ama fikir beyanı acısındanatacağınzı konsolun resmine göre ki atarsanız bir maliyet çalışması sizin için yaparım ni demek siz bizim için çalışmalar yapmışsınız..esirgeyelim mi:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Kasım 12, 2010, 16:01:10 »
en kısa zamanda düşündüğüm modellerin, konsolun ayak ve sütunlarının vede masanın ayağının fotoğrafını size özelden göndereceğim... Hakan beyin başlığını mahvettik bu arada....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Kasım 12, 2010, 16:02:15 »
ha mobilyaları da baştan aşağı değiştirin diyorsunuz yani....
Sadece mobilyaları değil.....
insan yaşamında değişiklikler yapmalı, küçük değişiklikler insanın ruhunu da yeniler

Bi ara evinizin dıştan fotosunu görmüştüm, yanılmıyorsam villa tipi müstakil bi evde yaşıyorsunuz
bu durumda eviniz yeterince büyüktür; bir odanızı nostalji odası yapıp eski eşyalarınızı klasikleri falan buraya koyup birde tüplü TV attınızmı mükemmel bi seçenek olur; salonu ise modern döşersiniz, büylece o anki ruh halinize göre istediğiniz bölümü seçme şansınız olur nasıl fikir ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Kasım 12, 2010, 16:05:14 »
ben tam tersini düşünüyorum çünkü modern tarzdaki koltuklarda rahat edemiyorum ve ben daima evimin salonunu kullanırım.... (ev villa değil site içinde)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 12, 2010, 16:05:43 »
en kısa zamanda düşündüğüm modellerin, konsolun ayak ve sütunlarının vede masanın ayağının fotoğrafını size özelden göndereceğim... Hakan beyin başlığını mahvettik bu arada....
koskoca yöneticisiniz konu üzerinde bi düzenleme yapın hakan beyin konu kendisine gelsin :D hakan beyden özür dileriz laf lafı açınca böyle oluyor..:D fotoları beklerim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Kasım 12, 2010, 16:13:39 »
ben tam tersini düşünüyorum çünkü modern tarzdaki koltuklarda rahat edemiyorum ve ben daima evimin salonunu kullanırım.... (ev villa değil site içinde)
Ya Dr.civanım klasik yaşlılar içindir, senin yaşın kaç başın kaç, daha gençsin, modern takıl yaa :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 12, 2010, 16:24:15 »
Sözünü ettiğin LG aslında cam çerçeveli , yani kandırmacaydı, benim bahsettiğim Sharp  10mm lik bir cam (sadece ekran) , gerçekten başka hiç bir şey yok, HDMI girişleri falan nerede göremedim, sadece kuyruk gibi bir elektrik kablosu var, alti çözemedim, ama yakında yaygınlaşır
diğeri samsung ise gerçekten dizayn harikası, şu anda bütün büyük marketlerde var ama henüz çok pahalı; bu alette ekran dışındaki gövde dümdüz gümüş rengi metal, üzerinde tek bir düğme bie yok, bu TV kapalıyken bile zevkle seyredilir yani
ama iş teknolojiye gelince tek marka SONY

Kesinlikle görüntü teknolojisi SONY'nin elinde, her markaya Lider konumda. LG konusunda haklı olabilirsiniz siyah ve tam çerçeve sanki vardı hemen hemen 1 cm kalınlığında olan cam olma ihtimali yüksek olabilecek yerlerde zaten TV görüntüsü alınamıyordu. 10 mm 'lik Sharp'ın karşıdan bakıldığında bahsettiğiniz gibi görüntü camın heryerinde ise şahane olduğu belli. Hatta 100 Hz ve LED'dir o birde şimdi yemede yanında yat :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • efsane
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #30 : Kasım 24, 2010, 10:38:39 »
:d arkadaşlar zevkle okuyorum yazdıklarınızı. bir raf modeli verdim fotolarını cekip koyarım gelınce. ilk foto tarzında ama köşeli değil oval düşünün.
  hande hanımın dediği gibi diğer eşyalar renk v.s de uyumlu olmalı.

bu arada sizin konunuzada ben bir yorum yapayım :)
200 hz lcd yerine 100 hz led diyorum. özellikle bknz : lg le 5500 serisi.
lcd lerde kontrast olayı 50.000-60.000  civarıdır. tabı bıde bunun dınamık kontrqst olayı var .
ledlerde ıse milyonlarla ölçülür. 5.000.000 dur 5500 modelınde mesala. düşünün bir belgesel izliyorsunuz ve 5 milyon renkle :)
geçen gün odadan arı kovaladım :)
cok arastırdım ve yenı aldım cok memnunum tavsıye ederım ozellıkle led.
bıde camın karsısında ızlerken gunes ısıgını yansıtmama özelliği.

tekrar yorum ve fikirde bulunan arkadaşlara teşekkürler.