0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben antika konsolumdan lükens ayak masamdan maraş işi sehpalarımdan ayrılamam yapabiliyorsanız bunlara uygun iki berjar bir kanepe bir dinlenme koltuğu yapacaksınız ve bir de LCD tv ye uygun rafyapacaksınız....
o zaman işe antikanız olan konsolu gomolak cilasını yaparak başlamalı eskinin kokusunu ve parlaklığını tazelemeli..yine lükens masanıza uygun yine yerden 15 cm yükselikte yine lükens ayaklı..bel destekli ve aslan tırnaklarına sahip..kolları olan iki adet bufola derisinden berjer yada italyan bir kumaş bu ekoseli düz çizgili yada sade olabilir çok klasik eskiye dayanalım diyorsanız..kadife..sağ solu berjerlerinizi koyduktan sonra ikisinin arasına mini orta sehpa..ve en sonundada dinlenme koltuğu yine isteğe göre şekillendirilmiş takıma uyulabilir dışınada çıkılabilir..şöyle şık enseye destekli dinlenirken kaz tüyü yada kuş tüyünden borele ve tv ünitenizede..yine oda içerisindeki uyuma göre yada dışına çıkılarak alışılmışlığın ötesinde..sağlı sollu raflarınız..bunları yaparken..oda içerisi boğulmamalı ışık kesilmemeli gözler yormamalı..işte geldim burdayım ben bu işte ustayım..
Çerçevesizlerin tarihi yeni değilki Kemal bey, 1-1.5 yıl öncesinde normal elektronik mağazalarında gördüğümde, Almanya'daki halamla gezerken eniştem hatta bu kadar şaşıracak ne var ki demişti gezerken mağazayı ki düşün Almanya kullanmaya bıkmış bile çoktan Gördüğüm galiba LG'ydi markası çok net hatırlamıyorum, sıfır çerçeveydi. Ercüment 'in sonunda aldığı tv ile ilgili konuda da çerçevesiz LCD olarak Loewe'yi önermiştim ergonomikliği açısından.. Duvarda en fazla 3 cm'e kadar çıkıntı yapıyor sadece, bir tablodan daha şık
hımmm fena değil konsola zaten restorasyon yapılmıştı kanepenin ayakları konsolun ayağından olacak.... renkler kombin seçilecek... berjarlar desenli kanepe düz olacak kırlentler buna göre yapılacak....hımmm bu konuyu yüzyüze mi görüşmeliyiz yoksa sana fotoğraf yollasam olur mu? maliyet vs bir görüşelim derim....ben aslında LCD için konsolun sütunlarına benzetilmiş bir alt dolap ve raf düşünmüştüm....
ha mobilyaları da baştan aşağı değiştirin diyorsunuz yani....
en kısa zamanda düşündüğüm modellerin, konsolun ayak ve sütunlarının vede masanın ayağının fotoğrafını size özelden göndereceğim... Hakan beyin başlığını mahvettik bu arada....
ben tam tersini düşünüyorum çünkü modern tarzdaki koltuklarda rahat edemiyorum ve ben daima evimin salonunu kullanırım.... (ev villa değil site içinde)
Sözünü ettiğin LG aslında cam çerçeveli , yani kandırmacaydı, benim bahsettiğim Sharp 10mm lik bir cam (sadece ekran) , gerçekten başka hiç bir şey yok, HDMI girişleri falan nerede göremedim, sadece kuyruk gibi bir elektrik kablosu var, alti çözemedim, ama yakında yaygınlaşırdiğeri samsung ise gerçekten dizayn harikası, şu anda bütün büyük marketlerde var ama henüz çok pahalı; bu alette ekran dışındaki gövde dümdüz gümüş rengi metal, üzerinde tek bir düğme bie yok, bu TV kapalıyken bile zevkle seyredilir yaniama iş teknolojiye gelince tek marka SONY