0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz DEMİR;Teşekkürler,Aracı tanıyorsun artık görürsen durdur hemen. 205 55 15 sıfırları çok pahalı, pek tercih edilmediği için zor bulunuyor ankara veya istanbul depolardan isteniyor.Dur bakalım o zaman gelsin çıkma temiz birşeyler bakarız
güzel günlerde, güle güle kullan...
çok tatlı durmuş sevdigim tarz
Cüneyt güle güle kazasız cezasız günlerde kullan sonunda halletmişsin Ama bence Yarise 16dan aşağı takmamak gerekli hala küçük görünüyor araç daha heybetli güvenli gözükmüyor Abi biliyorsun Antalyalara kadar baktım ama nasip mi diyelim şans mı diyelim bulamadım bir türlü. Jant lastik yapayım dersem 1000+ hesap çıkıyor bu da beni çok zorlar.Lastikler bitince yine bakarız birşeyler.
Borbet diyince... E30 borbeti sandım bende Merak ettim baya
BORBET lerinden tanıyacam arabanı görüşürüz inşallah...lastikler çok pahalı derken kaç para imiş acaba ?
Cüneyt bencede yakışmış hayırlı olsun birde rüzgarlık takarsan araç baya bi toparlar kendini daha hoş gözükür bence.
Güzel olmuş iyi günlerde kullanın.
Cüneyt sis farı için bi bak istersen,ben bunları aldım 1 aydır kullanıyorum sorun çıkarmadılar.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-yaris-yeni-kasa-sis-fari-33704284/detaybende mi borbet alsam ne yapsam daha bi hoş görünmeye başladı bu jantlar
güzel olmuş abi hayırlı olsun
Güzel olmuş abi güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.Bursada mı oturuyosun cüneyt abi ?
Hayırlı olsun Cüneyt.Borbet deyince diğer model geldi aklıma ancak buda çok güzelmiş
Cüneyt hayırlı olsun güzel durmuş lastik almadan önce görüşelim
cüneyt aracı satmana üzüldüm ama organ nakliyle senin borbetleri benim yariste yaşatmaya devam edebiliriz ne dersin???
Çok hoş duruyo.Hayırlı olsun.Ae101 ede gider bu jantlar Bencede corolla sol jantı gibi.Fiyatı ve modeli nedir bilgi verebilirseniz memnun olurum.