0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zevkler ve anlayışlar çok farklı demekki Mesut abi Siyah A3 e güzel bir jant camlara filim ön ve arka tampona bady kit içine iyi bir ses sistemi abartılmıyacak şekilde yaldır yaldır
Hasan abi Süha dediğiniz şahsı tanıyormuyuz
ercü bu siteye üye değil galiba da diğer toyota sitesinde bulursun
TOYOTACLUBTR aşkdır candır akar tektir bitanedir başkalarına gerek yok
ercü süha isimli şahsı tanıyormuyuz dedin bende şu sitede dedim yoksa TOYOTACLUBTR vazgeçilmezimiz
ya bu tuningturkey neymiş arkadaş ya tamam araç kendi zevkine göre hazırlamış arkadaş çokta iyi değil renk uyumu dolayısı ile ama burdaki adamlar sanırım hiç işi bilmiyor bu konuyu görünce dün bilerek o forumda konu açtım benim arabayı ekledim adamlar benim aracın orjinal marşbiyellerine çok emanet durmuş dediler ya
belki fabrika emanet takmıştır mesut abi adamlar daha iyi biliyordur canım
ha bu arada usta eli değince çok daha iyi oluyormuş bu arabayı örnek vermiş apaçi tuning diye değiştirsinler forumun adını bunlar
onlar senin arabayı görünce çekememişlerdir mesut abi
mesut abi girdim siteye baktım hehe gül gül koltuktan düşecektim üye olsam yazacaktım seninde bi tarafların eğreti duruyor diye
amaaaaaan yaraabiim sen koruu e12 leri mesut abi alem adamsın nerden buldun yahuw
Tolga bi yanlışın var senin o siyah olan A3 değil yalnız benim aracımın aynısı Corolla
Sercan bunu ben bulmadım adam demişki senin orjinal marbiyeller çakma duruyor bu araba daha iyi demiş te
Felaket diyorum başkada bişi demiyorum bu siyah kırmızılı hb ye