0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 ve 11
Kartpostallık olmuş resmen. Süper.
Ortadaki muazzam abi
Bana layka kodak tonlarını anımsattı, sarı kırmızı sıcak tonlar, paylaşım için teşekkürler...
abi 1. fotoğraf hoşuma gitti,birde 7D feci yaa fecii renkler süper canlı çııkmış resmen dibim düştü
Herkese tesekkür ederim. 7D konusunda da, evet pahali bir gövde ama 550D, 600D, 60D gibi gövdelerle sensörü ayni. O gövdelerle de ayni fotograflari cekebilirsiniz. 7D'nin farki kasa kalitesi, fokuslama sistemi ve kisisellestirebilme imkani. Sabit bir hedef cekiyorsaniz gerekli degil. Kus, spor gibi hareketli bir hedefi cekiyorsaniz, 7D sanirim marketteki en ulasilabilir üst sinif kamera. 1D'lerin fiyatlari zaten belli.
Yav aldıracan sonunda bi 7D bize de....Evlenecez şurada masraf diz boyu zaten:))))))))))))))))))
Kesinlikle doğru seçim, Küden abi 5D Mark II de kampanya vrmış diye duydum, istanbul CNR Expo da 14-17 Nisan 2011 4.Photodigital fuarı var gidip inceleyeceğim. bir 2. makina düşüyorum ama henüz karar veremedim D700 ile 5D arasındayım
Sen zaten ayvayi yemissin. 7D bozmaz seni
Benim kisisel düsüncem 5dm2>d700>5d Aydin'cim, elinde hangi lensler var?Bu saatten sonra sistem degistirmek mantikli olmayabilir. Finansal duruma bakmak lazim. Bir de genis aci lenslerinde Nikon'un lensleri Canon'lardan daha iyi diye düsünüyorum; ama telezoom'da da Canon tartisilmaz daha iyi. Zaten RAW cekince Nikon'un renkleri daha canli vs ortada kalmiyor. Ama dinamik araliginin cok iyi oldugunu da söylüyorlar D700'ün. Senin iste sanirim 85mm 1.4 ile süper isler cikartabilirsin.Su blogu okumus muydun?http://halkboyleistiyor.blogspot.com/2010/11/canon-5dmarkii-nikon-d700-karslastrmas.htmlVideo falan cekerim diyorsan 5dm2, bu sektörde neredeyse tüm reklam, müzik kliplerinin cekildigi cihaz. 24-70 f2.8 ile genis aci, 70-200 f2.8 ile dar aci aliyorlar. Hatta 5dm2 ve 7d ile Nikon lensleri adaptör ile kullananlari bile duyuyorum.
Haklısın abi elimde şuan 24/85 f2.8 ve 24/120 f3,5 var fiyatları aynı olduğu için kararsız kalmıştım studyoda da kullandığım için yine nikon alırım büyük ihtimal ve 70/200 f2,8 bana yeterde artar, biliyorsun önce D3 kullanıyordum güzeldi ama ağırdı video çekiminin fotoğraf makinasında olması önemli değil, geçen canonun tanıtımı vardı orda conon XA10 AVCHD diye bir kamera çıkarmış küçük ama işlevi süper bir alet belki düğün klipleri için düşünebilirim.