0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de ne eksik diyordum.. Yine harika bir siyah-beyaz resim olmuş.. Eğer izniniz olursa ilerde evime çerçeveletip koymak isterim bir kaç tanesini Murat bey. Siyah-beyaz resimleri bir klasöre toplarsanız sevinirim
Hoppala Abicim kadrajına sağlıkda bir şey soracağım bu tarz çekimi yaparken ışığı ne yapmak gerekiyor. Hor görmeyin lütfen öğrenmeye çalışıyorum.
Isigi ben birsey yapmiyorum. Önemli olan oradaki hangi isigin, bir fotografta nasil gözükecegini tahmin etmek gerekiyor. Ama polarize filtre gibi faktörlerle de bu etkiyi daha belirgin hale getirmek mümkün.Oturup fotografcilik tekniklerini okuman gerekiyor. Sonra da yavas yavas deneyeceksin.
Kopenhag mi burasi Murat?
Stockholmdeki yer pazar mıdır?Ellerine sağlık abi.
Vakti geldi Photoshop öğreniyorum da yeni yeni, acaba birkaç tane orjinal boyutunda fotoğraf alabilir miyim sizden diyecektim
Seref duyarim. Hangi formatta ihtiyac duyuyorsun?
Çok güzel bir soru Hangi formatta olmalı ki? Sanırım pek farketmez formatı, ben laptopta açabildiğim sürece sürükleyebiliyorum işte PS'ye..
PS'i yeteri kadar ögrendigine emin misin?
Psd zaten Ps'den kaydettiğim format oluyor onu düşünmemiştim hiç.. Bildiğim tek ve genel resim formatı jpeg olduğu için başka bir şey soruyor sandım Murat bey.. Bilgilendirme için teşekkür ederim, ihtiyacım olduğunda rahatsız ederim..