0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2/3 mü? Ne hesaplar dönüyor bu askerlikte yahu Takdir ettim.
ellerine sağlıkkıskandım bak sabah sabah:)
2 haftalik Amerika gezisinde yaklasik 2000 kare cekmisim. Sneak preview olarak 4 tane ekliyorum. Fotograflarin orjinal hali; hicbir oynama (renk, aydinlik, kadraj vs) yoktur. Yanlizca resize edilmistir; yani firindan sicak sicak. Haftaya eve dönüyorum; ancak o zaman process edebilecegim.
2 haftalik Amerika gezisinde yaklasik 2000 kare cekmisim. Gizli oynatım -izleyicilerin tepkisini ölçme amacıyla yapılan öz izleme- olarak 4 tane ekliyorum. Fotograflarin orjinal hali; hicbir oynama (renk, aydinlik, kadraj vs) yoktur. Yalnizca yeniden boyutlandırılmıştır; yani firindan sicak sicak. Haftaya eve dönüyorum; ancak o zaman işleme tabi tutabileceğim. Tükçe kullanmaya biraz daha dikkat edelim lütfen. not: Ankara buluşmasında ki güleç yüzünüze ve hakkınızda duyduğum güzel şeylere güvenerek böyle bir şey yaptım Sizi kırmamışımdır umarım.
abi yeni geniş açı objektif mi aldın, kaçlık? açılar gayet güzel.
Küden abi gözüne sağlık güzel kareler ve kadrajlar.abi yeni geniş açı objektif mi aldın, kaçlık? açılar gayet güzel.
yeni 2 lens alcaktın abi? aldıysan öğrenebilir miyiz?
Tükçe kullanmaya biraz daha dikkat edelim lütfen. not: Ankara buluşmasında ki güleç yüzünüze ve hakkınızda duyduğum güzel şeylere güvenerek böyle bir şey yaptım Sizi kırmamışımdır umarım.
Tesekkürler. Resim 1, 4, 3, 5, 6, 7 - EF-S 10-22 f3.5-4.5 lens ultra genis aci ile cekildi.Resim 2 - EF 70-200 L f4 IS telezoom ile cekildi.Yeni 2 lens aldim. Biri EFS 10-22, digeri de 24-105 L f4 IS.
Gözümden kaçmamış Canon mu aldın yoksa başka marka mı?