Gönderen Konu: Medya'dan Güncel  (Okunma sayısı 184763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
Ynt: Medya'dan Güncel
« Yanıtla #1080 : Temmuz 30, 2013, 09:33:24 »
....
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1080 : Temmuz 30, 2013, 09:33:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1081 : Ağustos 01, 2013, 17:42:47 »
http://haber.gazetevatan.com/universiteden-skandal-ilan/558807/1/gundem

Öğretim üyesi arayışı olan üniversiteler, bu ihtiyaçlarını, Basın İlan Kurumu aracılığı ile verdikleri ilanlar aracılığı ile karşılamaya çalışır. İlanlarda, aranan öğretim üyesinin taşıyacağı özellikler ayrıntılı bir biçimde yer alır. Bu durum çoğu zaman, üniversitenin sınırlı imkânlarından kaynaklanır. Ancak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin bugün yayımlattığı ilanda büyük bir skandala imza atıldı. İlanda alınacak öğretim üyelerinin adı da yer aldı. Üstelik isimlerin yanında çeşitli notlar da bulunuyor.

****************************************************************************************
Rezillikte son nokta, söylenecek ne kaldı, penguen belgeseline devam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1082 : Ağustos 05, 2013, 14:34:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1083 : Ağustos 05, 2013, 17:16:06 »
Tarafsız basıyorlar zaten :))))))) Normalde Türkçe de baskı solda sağa şeklinde olmalı idi...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1084 : Ağustos 05, 2013, 17:56:54 »
Tarafsız basıyorlar zaten :))))))) Normalde Türkçe de baskı solda sağa şeklinde olmalı idi...
:) Basına, basarken taraf gözetmeyin demek istemiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1086 : Ağustos 06, 2013, 20:09:26 »
:) Basına, basarken taraf gözetmeyin demek istemiştim.
Ben de onu söylüyorum zaten sadece belli tarafa basiyorlar
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 64500
  • Model Yılı: '12
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1087 : Ağustos 10, 2013, 11:03:00 »
Dolu, Volkswagen'i de vurdu

Almanya’nın bazı bölgelerinde temmuz ayı sonunda görülen dolu yağışının Volkswagen tesislerinde açıkta park edilen 28 bin otomobilin önemli bölümünde hasara yol açtığı açıklandı.

Evlerinin önünde otomobillerini park edenlerin yanı sıra Alman otomotiv devi Volkswagen'in Wolfsburg'daki merkez tesislerinde dolu yağışının  hasara yol açtığı ifade edildi.

Günlük 3 bin 800 otomobil üretme kapasitesine sahip Wolfsburg'daki fabrikada üretilen ve açıkta park edilen 28 bin otomobil de dolu yağışının altında kaldı. Alman medyasına açıklama yapan Volkswagen sözcüsü, hasarın boyutlarını tam olarak hesaplayamadıklarını, yüzde 100 denetimden geçmeyen hiçbir otomobili teslim etmeyeceklerini binlerce müşterilerinin geç teslimattan etkileneceğini söyledi.

Sigorta şirketi VGH yetkilileri de, dolu yağışı nedeniyle yaklaşık 10 bin araç ile 11 bin dolayında konut ve işyerinin hasar gördüğünü, 100 milyon euroyu aşması beklenen zararın 2007'deki Kyrill kasırgasının faturasını aşmasının beklendiği ifade edildi. Almanya’da 5 yıl önce yine yaz mevsiminde görülen dolu yağışı, Volkswagen'in Emden tesislerindeki 30 bin araca hasar vermişti.

Kaynak:www.hürriyet.com.tr
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1088 : Ağustos 11, 2013, 23:32:23 »
http://haber.gazetevatan.com/ilk-kurdistan-tabelasi/560929/1/gundem

Tabelalarını alıp, resimdeki varlıklara (!) monte etmek lazım, vatan elden gidiyor. Yokmu kardeşim şunlara karşı bir oluşum nerde Türk Gençliği?
Ben göreve hazırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1089 : Ağustos 16, 2013, 23:54:19 »

Aralarında General Motors , Toyota ve Shell 'in de bulunduğu dev şirketler, artan şiddet olayları nedeniyle Mısır'da üretimlerini durdurdu.
http://t.co/V3tx8IL1MI
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1090 : Ağustos 21, 2013, 10:42:12 »
http://ekonomi.haberturk.com/para/haber/809699-sok-tarife-ertelendi

ELEKTRİK 1 TL'DEN DÖNDÜ
Elektrikte kayıp-kaçağın rekor düzeyde seyrettiği Güneydoğu başta olmak üzere, bazı bölgelerde elektrik fiyatları, astronomik biçimde yükseldi. Hesaplamalar, kayıp-kaçağın düşük olduğu batıdaki bazı dağıtım bölgelerinde 30-35 kuruş olan ortalama elektrik fiyatının, batıdan doğuya doğru kaydıkça 80-90 kuruşa kadar yaklaştığını ortaya koydu.

KAYIP-KAÇAKTA İLK BEŞ İL VE ORANLAR
TEDAŞ'ın verilerine göre kayıp-kaçakta ilk 5 il ve oranlar şöyle (Yüzde):

İl/Yıl - 2010 - 2011
Şanlıurfa - 77,4 - 81,6
Hakkari - 74,8 - 74,9
Mardin - 73,5 - 76,1
Diyarbakır - 70,5 - 72,3
Batman - 64,4 - 70,1

Biz çalışalım onların elektriğini ödeyelim.  Bir de bunlara sorsan çok ağır müslümandır bunlar hayatta kul hakkı yemezler :)  !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1091 : Eylül 06, 2013, 12:24:13 »
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24657242.asp

IĞDIR Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi’nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, muayene için sıralarını beklemeleri yönünde uyardığı 3 kadın tarafından dövüldü. 3 aylık hamile Uzman Dr. Akın, yoğun bakıma alındı.

*****************************************************************************************
....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1092 : Eylül 18, 2013, 10:05:21 »
Bir kazık daha.......ZAMLI YOL.

Yoğun trafikte araç kullananlar daha fazla para ödeyecek.

Gerçekten işin tadı kaçtı artık.......

http://www.gercekgundem.com/?p=567006
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1093 : Eylül 18, 2013, 11:38:08 »
Gereksiz tartışmalara sebep olacak yorumlardan kaçınmanızı rica ediyoruz. Son 3 mesaj bu nedenle silinmiştir.

Bilgilerinize.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1094 : Eylül 19, 2013, 13:13:28 »
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1095 : Eylül 19, 2013, 13:31:42 »
Aracın sol arka tekeri yok olmadığı gibi sol ön tekerde dönmüyor :) Altına taşıyıcı başka birşeymi koydular ki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1096 : Eylül 19, 2013, 13:35:58 »
Aracın sol arka tekeri yok olmadığı gibi sol ön tekerde dönmüyor :) Altına taşıyıcı başka birşeymi koydular ki?
Olabilir,tek tekerden çekiş sağlanmış gibi :)
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1097 : Eylül 23, 2013, 20:36:01 »
Arkadaşlar e.otodergi internetten indirip bilgisayarınızda adobe reader ile izleyebileceginiz güzel bir elktronik otomobil dergisi. her ay yeni modellerle testleri ve karşılaştırmaları var.link aşagıda.kapak resmine tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz

http://www.e-otodergi.com/
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1098 : Eylül 27, 2013, 09:05:08 »
video için

http://haber.stargazete.com/guncel/barbaros-sansaldan-sok-iddia-palaliyi-chp-mi-organize-etti/haber-792868

Gezi destekcisi modacı Barbaros Şansal, olaylar sırasında ortaya çıkan ‘palalı saldırgan’ın CHP tarafından ayarlandığını söyledi. Şansal “Gürsel Tekin de şahidim” dedi.
GEZİ olaylarına verdiği destek ile gündeme gelen modacı ve Aydınlık gazetesi yazarı Barbaros Şansal, haftalar sonra önemli bir itirafta bulundu. Şansal, Gezi olayları sırasında Palalı eylemci olarak gündeme bomba gibi düşen kişinin CHP tarafından ayarlanmış bir provokatör olduğunu açıkladı. Şansal bir adım daha ileri giderek palalı saldırganı CHP’nin organize etmesinin ardından suçun AK Parti’ye atma planının olduğunu iddia etti. Bu provokasyona birçok CHP’linin şahit olduğunu sözlerine ekleyen Şansal, olayın şahitleri arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürel Tekin’in olduğunu da belirtti.

AK Parti’nin üzerine atılacak

Gezi taraftarlarının Bağdat Caddesi Forumu’nda konuşan Barbaros Şansal, Taksim’deki bir meydanda yeralan kafede kendisine bu planın açıklandığını söyledi. Planı açıklayan ise CHP İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir kişi olduğunu ifade eden Şansal şunları söyledi: “CHP İstanbul İl Başkanlığı danışmanlarından bir kişi Taksim’de merkezde bulunan bir kafede Talimane’den çok yakında palalı birinin çıkacağını söyledi. Bu olayı konuştuk ve bu olayın AK Partililerin üzerine atma planlarının olduğu bize iletildi.”
Şansal’ın sözleri ardından dinleyiciler kendisine tepki göstererek, “Keşke bunu burada söylemeseydin” dedi. Foruma katılanların “Palalıyı AKP kurtardı” şeklindeki sözleri üzerine de Şansal, “AKP kurtarmadı. Hukuki prosedür vardı” şeklinde cevap verdi.

O CHP’liyi hukuki ortamda söylerim

AYDINLIK Gazetesi yazarı Barbaros Şansal, itiraflarına dün gece Beyaz TV’de katıldığı Kadir Çelik’in Objektif programında da devam etti. Kadıköy’de yaptığı konuşmanın yayınlandığı programda Şansal “Gürsel Tekin şahidimdir. Bunu bana söyleyen CHP’linin ismini hukuki bir ortamda söylerim” dedi. Programa telefonla bağlanan Gürsel Tekin de, Şansal’ı gayri ciddi bulduğunu, kale almadığını belirterek “Böyle bir şeye tanık olmadım, olsam kendim müdahale ederdim. Palalının kim olduğunu bilmiyorum” diye konuştu.

Kaynak: Barbaros Şansal'dan şok iddia: Palalı'yı CHP mi organize etti? - Güncel - Star Gazete http://haber.stargazete.com/guncel/barbaros-sansaldan-sok-iddia-palaliyi-chp-mi-organize-etti/haber-792868#ixzz2g4QWNNW6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1099 : Ekim 09, 2013, 14:41:06 »

http://haber.stargazete.com/politika/chpli-oran-saldirganin-yuzunu-silerken-boyle-goruntulendi/haber-796420

CHP’li Oran saldırganın yüzünü silerken böyle görüntülendi

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a düzenlenen saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
Görüntülerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın saldırganın yüzünü sildiği görülüyor.

Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde 24’üncü Uluslararası Hacıbektaş-ı Veli’yi Anma Törenleri’nde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hüseyin Satı isimli bir kişi tarafından saldırıya uğramıştı. Soruşturmayı yürütülen Hacı Bektaş Savcılığı, yeni görüntülere ulaştı. Görüntülerde; CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın saldırganın yüzünü silmesi dikkat çekmekte.

Ayrıca, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özpolat ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile polisler arasındaki konuşmaların da yer aldığı görüntülerde saldırganın "Ben fiili saldırıda bulunmadım" iddiası da yer almakta. Savcılığın yeni görüntüler doğrultusunda soruşturmayı geliştireceği öğrenildi.

Kaynak: CHP’li Oran saldırganın yüzünü silerken böyle görüntülendi - Politika - Star Gazete http://haber.stargazete.com/politika/chpli-oran-saldirganin-yuzunu-silerken-boyle-goruntulendi/haber-796420#ixzz2hDxeNWIw