0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değil mi ama, ne ayıp etmişler Bırak İzmir'i, Tayvandan da misafir çağırmaları gerekliydi aslında...
Asıl benı kırmayıp geldıklerı ıcın hakkı, murat, kaya ve zafer kardeslerıme ayrı ayrı tesekkur ederım.Gercekten cok keyıflıydı. Inanın saatın 23:00 oldugunu hıc anlamadım Arayı acmamak konusunda sızın gıbı guzel ınsanlar oldukca her zaman hem fıkır oldugumu bılmenızı ıster, ne zaman camlıca manzarası eslıgınde bırseyler yemek ya da yudumlamak ıstersenız burda oldugumu hatırlatmak ısterım Sponsorluk demısken murat kardesımde en az benım kadar hızlıydı kesesıne bereket olsun
Pazar günü hepsiciğinizle görüşcez.
bende bu arada hakkı dayıma bri kez daha efsane ile uzun zaman olmuştu kullanmadığım güzel bir nostalji oldu..son samuray yakışıyoda yere yapışıyoda beeee.. asfaltı o gece ağlattık ama..
abi samuray şöför gördü bee,ben samurayı sürmüyomusum ki seviyo,okşuyomusum resmen murat maşallah şöförlüğün 4/4 lük ben ve samuray seviyoruz seni...
sus sus yerin kulağı var yeğen !çekici neye uğradığını şaşırdı. dimi,direksiyonu kullanınca anlıyosun o keyifi...
ayıpsın kardeş,ben ne senin,nede muradımın eline su bile dökemem o konuda.nede olsa acemiyiz sonucta kardeşş...