0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kilometre hatalarını hesaba katın derim. 100 diye okuduğunuz kadran en fazla 95km/s. saygılar...
Araç 1.3 mü ?
Bu denemeleri trafiğe kapalı yerler yada müsait yerlerde ve motorunuzun tam ısındığınızdan emin olduktan sonra yapıyorsunuzdur eminim benim yavru 93 hp fabrika değerleri 0-100ü sac cantlarıyla 11.7 saniye(net ölçüm) 15 jantlarla 12.6 saniye. lpgde ise 16 saniyeyi buluyor malesef
Ben, trafiğe kapalı alanda, beraber ölçüm yapabileceğim bir arkadaş arıyorum. Evim var, işim var, boylu posluyum
bende istiyorum vedat abi ama nerde yapıcaz
ama hakkattan mustafa 16 sn çok uzun bi süre yaa...ben 1.3 tüplüyle 16 sn den daha kısa bi sürede ulaşacağıma eminim...
Osman abi ben denediğimde 4 kişi ve bagaj eşyamda vardı ama lpg etkiliyor malesef zaten performans arasaydım lpg taktırmazdım
e o zaman testinin sonuçlarını merakla bekliyorum unutma trafiğe kapalı alan...
4 kişi ve bagaj varsa tabiki normal...araç boşken tüpte dene kesinlikle 16 sn den daha kısa bi sürede ulaşırsın 100 km ye... tüp tabiki etkiliyor performansı...biz tüpte kullana kullana benzinin performansını unuttuk senin haki oğlandan kısa sürede ulaşırım heralde selçuk abi
haki oğlanın geri vitesteki 0-100 km/s hızlanması dersen evet...
acayip güldüm valla selçuk abi yaa ALLAH ta seni güldürsün inşallah...
amin amin bende yazarken çok güldüm seninde gülmen için yazdım zaten yoksa senin balkız akarrrrr...
Bagajdaki tüpleriniz kaç litrelik
Bizimki 20 lt Osman abi oda etki eder mi
Bu arada ae101'lerde değişik bir olay var.Gazı döşemeye tam yapıştırdığın zaman, aracın motor sesi birden değişiyor. Hani Hondacılar diyor ya Vtec açıyor, gazı öyle sonuna kadar dayadığınızda vites-devir farketmeksızın o ses çıkıyor.1 sene önceye kadar gaza sonuna kadar bastığımı zannediyordum, tam basmıyormuşum.Ben normalde 1-2-3. vites gaza sonuna kadar bastığımı düşündüğümde, taban halısıyla gaz pedalı arasında 1-2 mm boşluk kalıyormuş. O 1-2 mm boşluk bırakmayacak şekilde gaza bastığınız zaman çok daha değişik bir ses geliyor motordan, müthiş..Çok zevkli.. Dipnot : Sonunda kafayı yedim galiba.