0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, öncelikle aranıza yeni katıldım.Benim aracım 2006 model 1,6 corolla 34000 km de, 20 gün önce aracıma atiker sıralı lpg taktırdım ve çalışmasından memnunum bi problem çıkmadı, fakat yakıt konusunda beklediğim gibi olmayacak galiba.Çünkü ; taktırdıktan sonra depoyu fulledim 76TL ye - 38 lt gaz aldı ve şu anda kırmızı ışık yanıyor, şu ana kadar 165 km yaptım, daha depo boşalmadı ama çok yakıyo bence, 200 km geçmez gibime geliyo.sizce normalmidir daha ilk depo. ya da sonraları daha uzun yol mu yapacak? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ülen bende taktırıcam sonunda LPG ya vallaha sinirlerim bozuluyor hafta sonu bursaya gittim geldim birazda bursada gezdim 500 KM civarı yol yaptım 150 TL benzin parası verdim, LPG de 70 TL ye bu kilometreyi yaparım heralde yazılanlara bakılırsa , iyiden iyiye bu benzin parası canımı sıkmaya başladı
Mesut hocam, benim hesabıma göre ortalama şehirler arası 0.20 kuruş yakıyor benzinde. %40 tasarruftan bahsediyorlar. Eğerki %40 tasarruf olursa 0.12 kuruş demek km'de. Valla çok iyi, o yüzden zaten düşünüyorum bende.
Valla Metin abi yılbaşı geçince takırsammı diye 1 2 aydrı düşünüyorum, arabamı satıp 2007 dizel bi Fiat punto evo 1,3 multijet alayım dedim, içim rahat etmedi, hanımda Toyotadan inip Fiyat'amı biniceksin , can güvenliğimiz için bile Toyotayı sattırmam diyor offfff valla iyice daraldım, arabayı garajdan bile çıkarmıyorum doğru düzgün bikaç aydır, şehir içinde bile biryerden biryere gidicem 20TL lik benzin uçup gidiyor 5 10 km de ya
Vürüs gibi bu lpg işi yayılıyor hızlıca .2008 mayıs ayında 39binde iken brc taktık. 85 binde şuan. 45bin km gitmişim, varın tasarrufu siz düşünün Hesaplayıp buraya yazmak serbest
km başına 5 kuruş bile olsa 2.250 TL yapar ki uzun yolda en az 40 kuruştur karın.....
Bende gaz kokusu alınca camlarımı kapatıp hava sırkulasyonunu kabın ıcı olarak yonlendırıyorum.