0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anladıgım kadarıyla vvt-i motor teknolojisi .4a-fe yi çooooook aratacak
kendi motorunuzu övmek için başka motora niye taş atıyosunuz ki?
daşmı atmış ki
mesut hocamın "arkadaşı yanlış yönlendirmesin" demesi agrasiflik oluyor da bu daş değil mi?
kardeş vvt-i motorlar hakkında senin kadar bilgim yoktur eyvallah . kimsenin arabasınıda motorunuda kötülemedim kötülememde isterse herr benzinlikten yakıt aldıgında birde yag pompasına yanaşsın 3 litrede yag koy desin.beni baglamaz .Ama burada forumun amacı insanları yönlendirmek veya fikir vermeye çalışmak dogrudur yanlıştır birşey diyemem ama bence niyet önemli.ben tutupta arkadaşa kardeş motoru kucagına almışsın hayırlı olsun hahaha demedim sadece iyi bir toyata ustası bulup yaptırmasını söyledim.şu da var bence hala 4a-fe motorlar vvt-i motorlardan üstün.ama bu olayın bence si sence de o üstündür .herkesin iyisi kendine . amaç yardımlaşmak fikir alış verişi yapmak .ayrıca kardeş on numara araban var sitede senin arbanın hayranıyım hatta bundan sonra ne alacan diyenelere açıp senin arbanın resimlerini gösteriyorum bunun gibi yapacam diye.ama bir agrasiflik var sende .
Aluminyum blok olması motor yapılmasına engel değil. Silindir gömleği yok mu? Kompozit gömlek oluyor bazen. Öyle birşey mi yoksa??
valla benimki de 2004 yağ yakmıyor herhalde yada ben öle biliyorum en azından yağ değişimlerinin bakımlarını servis yapıyordu yağ eksiltse herhalde derlerdi diye düşünüyorum.Yoksa yakıyorda haberimmi yok.Birde 4 afe akar vvti pis iğrenç motor ne o su motoru gibi:D