0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sefa yok hayır sadece Type-R gelmiyor elbetteki ama dengi olarak Typer dedim Toyota diyince sadece corollamı akla geliyor CelicaMR2Suprabunlarda Toyotanın
bunlar turbolu mu değil mi
celica kaç hp? 2.0 156 hp değil mi? yenileri kaç hp? mr2 vs s2000? :D:D:Dsupra turbolu olduğu için konunun içine girmiyo diye düşünüyorumben Honda başta olmak üzere tüm japon arabalarını severim. çünkü hondada saçma sapan problemler yok. 1.5 ay oldu avensis alalı resmen nefret ettim toyotadan ne demek farlar göstermiyo var mı böyle bi saçmalık? servisi aradım direk far değiştirelim diyorlar ne kadar deyince 2 far 2.900 lira 2 yıl garanti veriyorlar ama bu sorun yaklaşık 3 sene sonra olan bir olay 3 sene sonra tekrar far mı alacağız bu ne demektir? temizlettim birine farlarımı şimdi durmadan buhar alıyo ama yolu yine göstermiyo. ampullerin gazı bitmiş dedi bide yeni ampul aldım taktırdım yine aynı. 500 lira diyorlar mercekler+yansıtıcı değişmesi ve temizlenmesine (çelik yansıtıcı) normal toyotanın kullandığı 2 yıl sonra kararacak mercek+yansıtıcıda 300 lira. var mı böyle bir saçmalık? bide üst sınıf arabası gelde nefret etme bununla ilgili konu var diyeceksiniz biliyorum ama burdan bulup gittiğim adam farlarımın içine etti o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum akşam araba kullanırken yanıma el feneri alıp gideceğim yakında (avensis kullanıcılarına tavsiye ederim) sislerde bir yere kadar gösteriyo sonuçta dimi.
valla ben hondada donanım eksikliğini sevmiyorum bundan önceki 2 honda aracımı çok hor kullandım hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadım 40.000 km deki aracın motor kulağını koparmayı başardım, unkapanı köprüsünde taksim-unkapanı yönünde giderken yol bozukluğundan dolayı 4 tekeri yerden kestiğimi biliyorum kafamı tavana vurmuştum ama hiçbir problem yaşamadım bu aracı boludan aldım gelirken hava karardı farları yaktım önümü göremiyorum sadece sol yanıyo xenon patladı zannettim çünkü alırken bir sorun yoktu meğer kendini aydınlatıyormuş sadece. yeni modellerinden daha kısmet olmadı inşallah bunu satarsam ya yeni kasa hb yada accord olacak ama ben ilk defa sizde duydum bu anahtarsız çalıştırmadaki problemi. honda konusunda nsx integrayı falanda ele alalım isterseniz honda diyorum başka bişi demiyorum.
tamam Sefa sen Hondayla yaşamaya devam et Kemal beyle takılırsan çok şeyler öğrenirsin
eee kaldık başbaşa hondadaşımsen avensisi aldığın kişiyi suçla, kimbilir ne yaptıda bozdu farlarıben ne kendimde nede çevremde farı bozulan avensis görmedim
Civic dış görünüm olarak çok güzel ama sırf dijital gösterge paneli için bile almam
hangi bayi acaba 38000 bine iyi fiyat1,33 ,için kaç fiyat verdiler
sırf o dijital gösterge paneli için, civic alan o kadar çok insan varki anlatmak imkansız