Toplam Oy Verenler: 24
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya Hasan foruma geldiğinden beri ae101 şöyle zze112 böyle ae101 geçer yakar biçer gider artık saçmalıyorsun 1 şaka 1 kez yapılır 2kez yapılır 3.de artık şakadan çıkar başka şeylere girer eğerki arabanın süper olduğunu dememizi istiyorsan al buyur t-sport compressoru bile geçer seninki merak etme sonuçta 114 hp seninki.Ayrıca bu zze112 yağ yakma olayı neden bukadar çok batıyor anlamış değilim.
herkes kendi bindiği aracı işaretlemesin lütfen. objektif olalım ben ae101 diyorum.
AE 101 i biliyorumda (efsane)oteki hangisi onu bilmiyorum
Meselede o zaten , AE101 toyotanın efsane araçlarından ama diğeri efsane araçlarından değilKardeşimiz İki aydır taktı kafaya e101in , e11den daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Yani Renault12 efsane dedirtip, Renault12nin 2011RenaultFluence den daha iyi bir araç olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Ben diyorum abi normal değil
Ben bunu kanıtlamak için yapmadım ki Sadece ae101den sonra üretilen araçlarla bizimkilerden hangisi iyi diye sordum. Cevabıda üyeler verdi zaten...
İyide kardeşim Sen direk zze112 diye girmişsin. yahu bundan önce ae111 var , sonra zze121 var , zze122 var , zze151 var , zze152 var Bunlara efsane diyende zaten yok ki , yiyorsa gitde diğer efsanelerle karşılaştır , hadi bakalım bir ae86 ile karşılaştır veya celica ile karşılaştır(neydi onun kasa kodu?) , toyotanın efsane denilen araçları içerisinde en düşük olanıda e10 zaten. İşin ilginci bu çocuklar hep kendininkinin bir üst modellerine kafayı takıyorlar.Atakanın e11i vardı , mesut abigilin e12lerine kafayı takmıştı.Hasanında e10u var , bizim e11lere kafayı takıyor.Babaları yanlarında; Bu arabalar bir üst kasasından daha pahalıya gidiyor diyor. Bu arkadaşlarda gelip kanıtlamaya çalışıor. Ona kalırsa benim arabada 17,000lira ediyor , bir üst kasalarınında terrasını aynı fiyata alabiliyorsunuz.