0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belki kullanmışsınızdır. nokianın bass veren kulaklığından daha fazla bass alabilir miyim?abi apartman dairesinde oturuyorsan hiç bulaşma ses sistemine. bende logitech 2+1 var yarı ses açtığımdan üst kattan, alt kattan geliyorlar
Mustakilse durdugum hata abi
Sony MDR EX700 acayip bi kulaklık 3 aydır kullanıyorum inanılmaz bass sesi var şiddetle tavsiye ederim yalnız piyasada sahteleride var dikkatli ol
Sennheiser iyidir birde 5.1 ses veren kulaklıklarda var. Kulak içi kulaklıklardan dış ses yalıtımlı, silikon uçlu olanlar iyi oluyor. Ama yürürken dikkat etmek lazım, dış sesi baya kesiyorlar. Birde kulaklıkta mikrofonda istiyormusun?
Sony MDR EX700 acayip bi kulaklık 3 aydır kullanıyorum inanılmaz bass sesi var şiddetle tavsiye ederim yalnız piyasada sahteleride var dikkatli ol Kapasite (W) ---- 0,1Sürücü birimi (mm) ----- 16 mm çapında, dome tipi (CCAW kullanılmıştır)Diyafram -----Çok Katmanlı FilmFrekans (Hz) --------- 4 - 28.000Hassasiyet (dB/mW) ------- 108Mıknatıs -------- Neodimyum (440kj/m3)Empedans (ohm) --------- 1kHz'de 16
ne alacağıma karar versem bir :?
parayı çok takmıyorsan logitech z5500 bak..muazzam sistem seçkin kaliteli müziği kullandığım hiç bir kulak içi kulaklıktan alamadım..headphone kullanıyorum, adam gibi müzik dinlemek için tavsiye de ediyorum basslar çok doygun