0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok abi o nerden çıktı..
sanki bugün daha farklı bir avatar resmi vardı da
inna vardı usta
focusdan vazgeçtin galiba
Yok kardeşim, Focus almazdım zaten..Arabayı da değiştirmiyoruz..Konuyu daha fazla dağıtmayalım..Ek olarak şu an galiba, Civic 1.6 VTi hariç, en yüksek hp'li motor 1.6 132 hp'yle Auris'de
e nereye gitti o zaman?avatarı görünec mustang aldın sandım hani logosu at olan var ya ondan
124 bg teknik verilerini bulmaya çalıştım yoktu sitesindeeski motoru iyi değildi çok yakıyor hantaldı şimdiki motor bu sorunları aşmışsa sorunsuzluk anlamında bişey diyemiyorum ama çok satılacağını ve motoru hızlıysa sevileceğini şimdiden söylemek pek uzak bir tahmin olmaz
İnna akar
akar akmasına da izmirde hanfendiyi 4 saat bekledim, 15dk dinledim sonra gitti değdi mi??? değdi be en önde olmak çok başka
Maksimum Hız 190 km/s Silindir Sayısı 4 Silindir Hızlanma Süresi 0-100 km/s 10,9 s Strok 81.5 mm Tahrik Mili Önden Çekişli Motor tipi 5 İleri Düz Vites Debriyaj tipi Hidrolik Debriyaj Silindir Çapı 79 mm Motor Hacmi 1598 cc Sıkıştırma Oranı 11,0 : 1 Son Tahrik Dişlisi Oranı 3.722 Yakıt tipi Benzin Frenler Ön Fren-Hava Soğutmalı Disk/Arka Fren-Disk Direksiyon Hidrolik DireksiyonEmisyon Sınıfı Euro V Şehiriçi 8,8 lt/100km Şehirdışı 5,1 lt/100km Ortalama 6,5 lt/100km CO2 Emisyonu 153 g/km
çakma 124 lük şey neolcak 0-100 benim arbyla aynı arada ki 14 beygir nerde..
Arada ağırlık farkı var..
124 beygir olduğu yazmıyo ama
başlıkta 124 yazıyor :S laç beygir bu araba, bu cruze arabamı