Abıcım sırket arabalrına nasıl logolu yazılıyor polıs bır sey dıyemıyor. Aynı sey ıste.
araçı raporu olmayandan başka kimse kullanabilecekmi peki?
Ruhsata ıslendıkten sonra hıcbır sorun olacagını dusunmuyorum ama ruhsata nasıl ıslecegız onu bılmıorum
abi bugün gidiyorum bizzat kendim sorucam araştırcam selçuk abi bekle beni
abi bugün gidiyorum bizzat kendim sorucam araştırcam selçuk abi bekle beni
Sercan bende sabırsızlıkla bekliyorum artık polisi görünce camları indirmekten bıktım
aynen bende valla muameleciye bugün sorucam o işi nasıl yaapıyorlar
aynen bende valla muameleciye bugün sorucam o işi nasıl yaapıyorlar
Sercan ben adanada bir çok muameleciye sordum hepsi işlenmez dedi bilgin olsun .
adamın işi varmış yine olmadı
Sercan ben adanada bir çok muameleciye sordum hepsi işlenmez dedi bilgin olsun .
yok ben sordum yapıyorlarmışda neyse o kadarınıda karıştırmayalım
yok ben sordum yapıyorlarmışda neyse o kadarınıda karıştırmayalım 
özelden karıştıralım o zaman sercan
daha türk polisini tanıyamamışsınız , onlar rapor mapor dinlemez
rapor mu ruhsata işlemek mi?
bu nasıl bir işlem ben aldıgımda (2. el ) zaten adam cam fillmi çekmiş hiç bi problem olmamış kullanmış iki sene. tek problem araç muayenesinde hafif kusurlu olarak geçmesi.
rapor mu ruhsata işlemek mi?
bu nasıl bir işlem ben aldıgımda (2. el ) zaten adam cam fillmi çekmiş hiç bi problem olmamış kullanmış iki sene. tek problem araç muayenesinde hafif kusurlu olarak geçmesi.
abicim canı sıkılınca 130 TL cezayı sıkıştırıyorlarmış koltuk altına camların filimli diye.
bende napayımda böyle bir sorun yaşamayayım derken eski konulara baktım orda gördüm doktor raporu ile ruhsata işlenir diye. tekrar gündeme getirip yapılacak bir şey varmıdır diye arkadaşlara sorayım dedim.
hiç heveslenme selçuk , türk polisi yemez bu numaraları
Banada sıkıştırdılardı 130 TL.
Zaten ruhsata işletirken bi ton para verirsiniz, onun yerine gidin TSE Standartlarında renkli cam taktırın.
Onlara karışmıyorlar..
Zaten ruhsata işletirken bi ton para verirsiniz, onun yerine gidin TSE Standartlarında renkli cam taktırın.
Onlara karışmıyorlar..
en temizi..., ite kurda eyvallah demezsin hiç olmazsa
Onlara karışmıyorlar..
alperen ondada camın üstünde toyota logosu yok (ne kadar mızmızım dimi?

)
benm ön cam epey hırpalandı ama sırf orjinal diye değiştirmiyorum
orijinal logolu renkli cam da var, hemde paşabahçe üretiyor
alperen ondada camın üstünde toyota logosu yok (ne kadar mızmızım dimi?
)
benm ön cam epey hırpalandı ama sırf orjinal diye değiştirmiyorum
Valla abi tam benimle aynısın.
Bende renkli cam taktırcaktım, benimde tüm camlar orjinal Toyota
Benim konuştuğum yerler orjinal camlarını alırız, üstüne 300 Tl verirsin takarız renkli camları dedi.
Valla kıyamadım orjinal camlara.
Bi de renkli cam takıldıktan sonra, araba su alır falan diye korktum, gözüm yemedi açıkcası.
Ben yeniden film çektirmeyi düşünüyorum ama bu sefer en açık tondan..
kelam abinin dediği gibi nasıl ıspatlıyacağız görüşün düşmediğini? sertifikalı ürün varmı? yada o sertifikayı çeviren polis kabul edermi?
benim orjinal camlarımı alıp fiyat farkıyla başka cam takacak adamın alnını karışlarım. valla üstüne para isterim