0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet mmt ler yarı otomatik sistemlerdir . Yani düz vitesin otomatikleştirilmişi zaten otomatikten az yakması ve daha performanslı olmasını ona borçludur.Düz vitesten farkı araç vitesi hidrolik bir sistem yardımıyla kendi atıyor.Yani sanki debriyaj var ki demene gerek yok çünkü var bu arada bunu rahatlığına alıştınmıda birdaha sana düz vites kullanmak ızdırap olacak bizim 2001 carismamız vardı otomatik ondan sonraki arabamızı alırken düz mü otomatik mi diye çok düşünmüştük düz aldık ama alışana kadar neler çektik .Otomatiğin gözünü sevim uzatyorsun sol ayağını sağ elinde boşta oh ne rahat
Mehmet kardeşim hayırlı olsun güzel günlerde kullan. bende daha filtre bağlantı parçası ayarlayacaktım sana bunun için ayarlarız bişeyler artık
Yeni Corolla başka beee Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin..
Mehmet hayırlı olsun Allah kaza bela vermez inşallah. İnşallah bir buluşmada inceleriz
Hayırlı olsun "nam-ı diğer Murat 124"m.. 15.000 km çok iyiymiş.. Benimki şimdiden 9.050 oldu Yarın 10.000 bakımını yaptırcam
mehmet hayırlı olsun kardeş güle güle kazasız belasız binin.bununda bir ara hoparlörü sök nasıl takıldıgını ögrenek
Hayırlı olsun Mehmet , Son Resme Bayıldım
Hayırlı olsun Mehmet, güle güle kullanın...
mehmet profil resmini ne zaman değiştiriyosun
İz bırakanlar unutulmaz diyim gerisini sen tamamla Tunç
+1
tabi işin orasıda var da ne zamana kadar
Orasını Mehmet bilir
mehmet aynısını bende çekiyorum birader en iyi ben bilirim demiyim de en iyi bilenler içindeyim bu durumu sonuçta 2 corolla var biri benzin biri lpg. psikolojik midir nedir 97 ye bindim mi devirli mi kullanırsın gaza mı basarsın hiç korkmadan oraya mı buraya mı gidersin ama 1.33 e binince de akan sular duruyor en fazla 2000 devirde vites atmak gibi gitmek istediğim yerlerde sıfır arabayı bırakıpta ae101'le gitmek gibi çoğu hevesin içinde kalması gibi çok enteresan bi duygu lpg'ye bağışıklık kazanmışız bunu anladım ben
hayırlı olsun. brc artık konyada üretiliyor haberin olsun.
hmm anladım konya diye kötü yapmıyorlardır heralde . Bilmiyorum ya performanstan düşmesini istemiyorum .. Arabanın herşeyi güzel olursa olsun performansı olmayınca zevk vermiyor