0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mert Bağcılar'da mı oturuyorsun?
herkese iyi dilekleri için teşekkürler. ne biliyim Gökhan abi alem g.. olmuş naparsın.
Geçmiş olsun kardeş.allah belalarını versin diyeceğim zaten bir günde buluyor adiler.Abicim değişim yaptırma düzeltme yaptır.Hatta bu auto king falan belli ölçülere kadar göçmüş yerleri geri çekip düzeltiyorlar.Aracının oralarında önceden bir işlem yapılmamışsa abisi başka secenekleride göz ardı etme.
değişince elbette daha iyi olacak ama Satarken millet niye değişmiş derler birde ön kaputunda değişirse iyice öldürürler aracını..Sen gene fotolarını falan çek kardaş dursun..Birde git sor orjinali kadar olmasada yakın olsa gene yeter kardeş..
mert kardeşim çook geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım içinden geçenleri gayet net anlıyorum nasıl sözler ettiğini tahmin ediyorum aynı olay benim aracıma da yapıyorlar tekmeler yumruklar ayak izlerini sayıyorum çizikler artık o kadar hafif geliyorki bana anlatamam
aynen dediğin gibi valla . http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-arac-servis-bakim-ve-onarim-zadex-boyasiz-kaporta-gocuk-duzeltme/detay? bu linktekiler işlerini baya iyi yapıolarmış bunu tavsiye ediolar bi göstericem aracı.
vakumlatma eski haline geri döner. amcam 3 defa aynı yeri vakumlattı eski haline döndü. belki işçiliktendir.