Gönderen Konu: arabanızı kime emanet eder yada kullandırırsınız  (Okunma sayısı 3211 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: arabanızı kime emanet eder yada kullandırırsınız
« Yanıtla #20 : Ekim 14, 2010, 08:59:05 »
babama ve eşim dışında kimseye vermem,gideceği yer varsa ist. il sınırları içerisinde bırakır gelirim :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 14, 2010, 08:59:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2010, 10:10:28 »
Babam, kardeşim, dayım kullandı arabayı. Otomatik olması sebebi ile pek talep olmuyor :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 14, 2010, 10:30:23 »
babama ve eşim dışında kimseye vermem,gideceği yer varsa ist. il sınırları içerisinde bırakır gelirim :)
Ben eşim yakamdan düşsün diye ona araba aldım valla.Böylece arabamı rahat bırakıyor.Tampon düşmanlarındadır kendileri :))))) heheheh bunları okuyunca ne yapcak bakalım....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 14, 2010, 10:36:37 »
kimseye veremem balkızımı..versem uykularım kaçar uyuyamam...abimin söförlüğü muhteşemdir arada bir o kullanır sadece onda olunca gözüm arkada kalmaz...başka kimseye vermem veremem...ama istedikleri yere hiç sorunsuz bırakır gelirim...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2010, 11:01:28 »
benim arabamı bırakın başkasının kullanmasını, kimseyi kolay kolay bindirmem bile

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Küçük Balık yoksa Büyük Balıkta yok!
« Yanıtla #25 : Ekim 14, 2010, 11:17:04 »
Kendi aracımın olmadığı dönemlerde bikaç yakınımdan araba almıştım. Arabasız olmanın ne demek olduğunu bilirim. Arabayı isteyen insanın şöförlüğünü biliyorsam ve haklı sebebi de varsa veririm ve verdimde daha önce. Yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz.
Zeynel-Tekirdağ 1980 0 rh +
Yavaş beya... Arabada kızan var....:)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 14, 2010, 11:23:22 »
Yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz.
haklısın zeynel abi bende daha önce çok emanet araba kullandım...fakat veren kişiler benim arabaya onlardan daha çok dikkat ettiğimi,hiç bir zarar getirmeyeceğimi çok iyi biliyorlardı...arabalarının tamirlerini,bakımlarını felan hep ben yaptırırdım..çünkü benim en iyisini yaptıracağımı biliyorlar ve içleri rahat biniyorlardı araçlarına...ama ben şimdi benim balkızı benden daha fazla düşünecek kimse göremiyorum...onun için vermem...ama ben istedikleri yere götürürüm...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 14, 2010, 11:33:50 »
arabam 0 :)biliyorusnuz odstlar:)) ydek anakhtar kardeşimde diğeri bende:) master anahtar saklı duruyor:) nezaman kim isterse aççıkcası veririm..bilirimki kimse mecbur kalmadan bir başkasına el avuç açmaz..yokluğun el açamının verdiği sıkıntıyı düşünürüm hayır diyemem demem:)) belki yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ihtriyacı olan tüm dostlara herşeyimiz feda olsun:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 14, 2010, 11:40:59 »
arabamı benden başkası kullanırsa uyuz oluyorum o yüzden kimseciklere vermem bi laf vardır ya ''veririm kötü olurum vermem kötü olurum'' bende vermem kötü olurum en azından aracıma zarar gelmez
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #29 : Ekim 14, 2010, 11:52:37 »
arabam 0 :)biliyorusnuz odstlar:)) ydek anakhtar kardeşimde diğeri bende:) master anahtar saklı duruyor:) nezaman kim isterse aççıkcası veririm..bilirimki kimse mecbur kalmadan bir başkasına el avuç açmaz..yokluğun el açamının verdiği sıkıntıyı düşünürüm hayır diyemem demem:)) belki yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ihtriyacı olan tüm dostlara herşeyimiz feda olsun:))
En doğrusu.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Ekim 14, 2010, 12:00:58 »
haklısın zeynel abi bende daha önce çok emanet araba kullandım...fakat veren kişiler benim arabaya onlardan daha çok dikkat ettiğimi,hiç bir zarar getirmeyeceğimi çok iyi biliyorlardı...arabalarının tamirlerini,bakımlarını felan hep ben yaptırırdım..çünkü benim en iyisini yaptıracağımı biliyorlar ve içleri rahat biniyorlardı araçlarına...ama ben şimdi benim balkızı benden daha fazla düşünecek kimse göremiyorum...onun için vermem...ama ben istedikleri yere götürürüm...

Osman hiç tanımadığımız kişi yada sadece selamlaşmak kadar tanıdığımız kişi gelip zaten araba isteyemez. İsteyecek kişi belli bir samimiyet içerisindeki kişi olur. Ve benim fikrim para haliyle mal her zaman kazanılır ama dost arkadaş her zaman değil.
Örnek vereyim: evlenmişsindir ve düğün evlilik masrafları falan da yüzünden o dönem araban yoktur. Eşinin doğum yapacağı günler gelmiştir. Heran hastaneye yetişmen gerekebilir ve yakın bir arkadaşın arabasını hususi olarak kullanıyordur ve sürekli evin önünde yatıyordur. Arabayı istemeyi bırak kendi akıl edip al arkadaşım sende kalsın demesi gerekir bence.
Alıntı: kendi hayatım. :)
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 14, 2010, 12:03:59 »
Osman hiç tanımadığımız kişi yada sadece selamlaşmak kadar tanıdığımız kişi gelip zaten araba isteyemez. İsteyecek kişi belli bir samimiyet içerisindeki kişi olur. Ve benim fikrim para haliyle mal her zaman kazanılır ama dost arkadaş her zaman değil.
Örnek vereyim: evlenmişsindir ve düğün evlilik masrafları falan da yüzünden o dönem araban yoktur. Eşinin doğum yapacağı günler gelmiştir. Heran hastaneye yetişmen gerekebilir ve yakın bir arkadaşın arabasını hususi olarak kullanıyordur ve sürekli evin önünde yatıyordur. Arabayı istemeyi bırak kendi akıl edip al arkadaşım sende kalsın demesi gerekir bence.
Alıntı: kendi hayatım. :)

abi öyle acil durumlara lafım yok...arabanın pert olacağını bilsem yine veririm abi...ben keyfi durumlar için söylüyorum...mesela bu hafta sonu arkadaşlar pikniğe gidecez, veya bi arkadaşı bi yerden alıp bi yere bırakacam felan gibi durumlarda vermem...senin anlattığın durumda vermezsem daha niye biniyim ben o arabaya...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Ekim 14, 2010, 12:15:51 »
abi öyle acil durumlara lafım yok...arabanın pert olacağını bilsem yine veririm abi...ben keyfi durumlar için söylüyorum...mesela bu hafta sonu arkadaşlar pikniğe gidecez, veya bi arkadaşı bi yerden alıp bi yere bırakacam felan gibi durumlarda vermem...senin anlattığın durumda vermezsem daha niye biniyim ben o arabaya...

+1
96 XLİ/ac Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 14, 2010, 14:59:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 14, 2010, 15:10:05 »
abi temiz insanasın vesselam
Allah gönlüne göre versin. kimsecikler seni suistimal etmesin.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #35 : Ekim 14, 2010, 15:41:20 »
Lazım olan ve benden araba isteyebilecek samimiyette olan herkese veririm. Eninde sonunda metal yığını. Onlardan değerli değil.
çok doğru bir davranış bende aynı kanaatteyim.
metal yığını için Kalp kırmaya değmez.
hem sakınılan göze çöp batar bişey olur falan diye vermek istmemeyen arkadaşlara hatırlatırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ekim 14, 2010, 15:54:05 »
abi temiz insanasın vesselam
Allah gönlüne göre versin. kimsecikler seni suistimal etmesin.

teşekür ederim selçuk utandım açıkcası:$
amin diyerek duana icabet etmek istiyorum:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 14, 2010, 17:52:44 »
Arabam olmadığı ara dönemde benden arabalarını esirgemeyen iki arkadaşım dışında hiç kimseye ki onlarında arabaları var :) ama arada gidicekleri yere göre avensisimi istiyorlar veriyorum bende :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #38 : Ekim 14, 2010, 18:11:35 »
emanetin canı tezdir derler aynen öle bugüne kadar kimin arasını alsam bişey çıktı mini cooper vardı 2. alıcaktım sürerken bedriyaj balatısımı ne bitti yolda kaldım kuzenimin mini cooper s i var dınomayı patlattım arkadasımın opel astra bertonesi vardı lastik yarıldı bunların hepsinide ihtiyaçtan aldım =)) onun için o laf dorudur yanı emanetin canı tezdir katılıyorum bu lafa.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 14, 2010, 18:16:43 »
bugüne kadar ben ve babam dışında kimse kullanmadı. Ama geçen hafta boş bi arazide kız arkadaşıma verdim öğrensin die çöp bidonun çarptı buda bana ders oldu birdaha tövbeeeee !!!
JA 8668