0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babama ve eşim dışında kimseye vermem,gideceği yer varsa ist. il sınırları içerisinde bırakır gelirim
Yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz.
arabam 0 :)biliyorusnuz odstlar:)) ydek anakhtar kardeşimde diğeri bende:) master anahtar saklı duruyor:) nezaman kim isterse aççıkcası veririm..bilirimki kimse mecbur kalmadan bir başkasına el avuç açmaz..yokluğun el açamının verdiği sıkıntıyı düşünürüm hayır diyemem demem:)) belki yanlış yapıyorum bilmiyorum ama ihtriyacı olan tüm dostlara herşeyimiz feda olsun:))
haklısın zeynel abi bende daha önce çok emanet araba kullandım...fakat veren kişiler benim arabaya onlardan daha çok dikkat ettiğimi,hiç bir zarar getirmeyeceğimi çok iyi biliyorlardı...arabalarının tamirlerini,bakımlarını felan hep ben yaptırırdım..çünkü benim en iyisini yaptıracağımı biliyorlar ve içleri rahat biniyorlardı araçlarına...ama ben şimdi benim balkızı benden daha fazla düşünecek kimse göremiyorum...onun için vermem...ama ben istedikleri yere götürürüm...
Osman hiç tanımadığımız kişi yada sadece selamlaşmak kadar tanıdığımız kişi gelip zaten araba isteyemez. İsteyecek kişi belli bir samimiyet içerisindeki kişi olur. Ve benim fikrim para haliyle mal her zaman kazanılır ama dost arkadaş her zaman değil. Örnek vereyim: evlenmişsindir ve düğün evlilik masrafları falan da yüzünden o dönem araban yoktur. Eşinin doğum yapacağı günler gelmiştir. Heran hastaneye yetişmen gerekebilir ve yakın bir arkadaşın arabasını hususi olarak kullanıyordur ve sürekli evin önünde yatıyordur. Arabayı istemeyi bırak kendi akıl edip al arkadaşım sende kalsın demesi gerekir bence.Alıntı: kendi hayatım.
abi öyle acil durumlara lafım yok...arabanın pert olacağını bilsem yine veririm abi...ben keyfi durumlar için söylüyorum...mesela bu hafta sonu arkadaşlar pikniğe gidecez, veya bi arkadaşı bi yerden alıp bi yere bırakacam felan gibi durumlarda vermem...senin anlattığın durumda vermezsem daha niye biniyim ben o arabaya...
En doğrusu.
Lazım olan ve benden araba isteyebilecek samimiyette olan herkese veririm. Eninde sonunda metal yığını. Onlardan değerli değil.
abi temiz insanasın vesselamAllah gönlüne göre versin. kimsecikler seni suistimal etmesin.