oo hakikaten züpper olmuş hatta cuk oturmuş
Ercü sen aldım dememişmiydin bu senin araba da değil yazın yapıcam diyorsun ?
Ercü sen aldım dememişmiydin bu senin araba da değil yazın yapıcam diyorsun ?
aldım demedim bi projem var dedim onuda yazın yapıcam
ok ben onu angel la karıştırmışım bugün aşırı yoğunum da kafa dalgın
Al ercü aldım dedin kanıt burada 
heee bunlarmı bu gösterge panelindekilerden bahsediyorum ben
yaşar kardeş uygulamayı bi kısaca anlatsan el becerim vardır bnm özellikle araba konusunda
kalorifer göstergeleri güzel olmuş gerçekten
yaşar kardeş uygulamayı bi kısaca anlatsan el becerim vardır bnm özellikle araba konusunda 
göstergeyi tepesindeki 2 vidadan açıyorsunuz plastiği çıkartıp orda duran karşınızdaki 3 vidayı söküyorsunuz ve göstergeyi çekiyorsunuz.(takması biraz zordur dikkatli olun)
kalorifer bölümüde fan seviesi sıcaklık ve ayaklara cama vs ayarlama düğmesleri söküyorsunuz arkalarında vida var yanlış hatırlamıyorsam 2 tane onları sökün sonra dikkatli bi şekilde çekin gelir. Çakmağın kabloları ve küllüğün ışığı var onları söküyorsunuz sonra zate kolay
Ercü çok güzel bi şekilde açıklamış tamamı bundan ibaret ama küçük bi dip not aldığın yeni beyaz ledlerde artı eksi var taktıktan sonra kontrol et hepsinin yandığından emin ol ondan sonra kapat.
Ercü çok güzel bi şekilde açıklamış tamamı bundan ibaret ama küçük bi dip not aldığın yeni beyaz ledlerde artı eksi var taktıktan sonra kontrol et hepsinin yandığından emin ol ondan sonra kapat.
abi sen kılıflarınımı söktün kalorifer aydınlatmasının
Yok ercü kalorifere lamba alıyım dedim tek led e 5 lira istediler aynısı 10 kuruşa satılıyor 10 tane led alıp kendim yaptım 10 adet led devre kartı ve 1 de 1 k-ohm dirençle iş halloldu.
Tek led 5 lira vay be iyice afedersinizi ama şerefsizliğe dökmüşler işi onun içinde ledler bir çekirdek tanesinden küçük ayıp vallahi ayıp