0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saka yaptım mehmet Hayırlı ugurlu olsun sımdıden. Allah kaza bela vermesın
hangi kasadan 2002 mi
Alınır ama kasko yapılmaz. Ek olarak 3-5 sene bincekmişsiniz.5 sene normal ama 3 sene bincekseniz almayın derim ben.Gerçi alın ya farketmez, 10 bin TL ucuza alıyorsunuz nede olsa.Satarkende ucuza verirsiniz.
artık pert kaydı görülmüyo diye biliyorum sadece hasar tutarı görülüyo diye biliyorum, satarkende ucuza satarsınız, kasko yapılıyor, komple boyalı olması biraz sorun şasilerine, motor içine iyice baktırsaydınız, hava yastıkları açılmış mı? açıldıysa içine yeni hava yastığı koymuşlar veya yaptırmışlar mı? motorda ve şanzumanında bir sorun yoksa hayırlı olsun ama sorun çıkarırsa masraflı olur.
öncelikle şöyle diyim satılık olan araç senin şu avatarda ki araç mı ?
evet o abicim . Fiyat biraz tuzlu gelebilir yalnız burada gidiyor istediğimiz fiyatlara . burada yazınca insana oha diyesi geliyor biliyorum 20bin tl istiyoruz sıralı sistem tüp italyan marka arabada değişen yok . Bugün baktım 2002 ye camurlukta ve ön kapıda boya var üstten boya atmışlar sahibinden bilgi edindim . Motorlu yandan sürtmüş boydan boya o yüzden boyatmış . Gösterdim kaportacıya filan bu çamurluk sökülmemiş dedi . Bildiğim bu . Başka tarafında boya filan yok değişende yok orjin . 235 binde ! ikinci oha ifadesi çıkıyor burada . Ama öyle ne yapalım
mehmetim canım kardeşimmm ben sana ohayı içimden dicem çook fazla babacım yaa ne yaptın sen öyle gel çukurovaya o araçla verecekleri 17 ki bnm de vereceğim 17 valla çok fazla mehmetim sana hayırlı satışlar ben geri çektim elimi bide bu kasanın 2002si var mıydı ya ben 2003 den başlıyor sanıyordum