Gönderen Konu: Acil Cevap! Corolla 2008 model comfort otomatik+triptonik  (Okunma sayısı 5851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Ynt: Acil Cevap! Corolla 2008 model comfort otomatik+triptonik
« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2010, 21:15:37 »
Saka yaptım mehmet ;)
Hayırlı ugurlu olsun sımdıden. Allah kaza bela vermesın :)
:) biz vazgeçsek sana alırız abicim ne var yani :) biz binemedik sen bin derim abicim bencil değilim :P... Sence iyi mi ettik
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2010, 21:15:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 10, 2010, 21:18:02 »
Cepten yazdıgım ıcın resım goremıyorum ama anlatılanlara gore ıyı yapmıssın.
Toyota zarar ettırmez. Benım ıhtıyar bıle zarar ettırmedıkten sonra...;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #22 : Ekim 10, 2010, 21:25:30 »
Alınır ama kasko yapılmaz. ;)

Ek olarak 3-5 sene bincekmişsiniz.

5 sene normal ama 3 sene bincekseniz almayın derim ben.

Gerçi alın ya farketmez, 10 bin TL ucuza alıyorsunuz nede olsa.Satarkende ucuza verirsiniz.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #23 : Ekim 10, 2010, 22:38:35 »
Bencede mantıklı bu aracı almak. pert kaydı varsa ne fazla kasko yapılmaz. 25 bini 2 3 parça değişmiş arabalara istiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ekim 10, 2010, 22:57:08 »
Daha niye duruyorsunuz? Satarken de piyasanın 5 altına verseniz satılır. 2 hafta önce olsa ben bile alırdım.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 10, 2010, 23:10:51 »
:) içim rahatladı arkadaşlar ya aldık . İnşallah f1 sanzumana alışırım :D
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 10, 2010, 23:15:04 »
mehmettt senin şu araba için bilgi ver bakalım bana kaç model kaç km de ne kadar istiyorsunuz anlat bakalım bende bakıyorum bu kasadan :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 11, 2010, 00:42:35 »
hangi kasadan :D 2002 mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #28 : Ekim 11, 2010, 13:52:29 »
Bir daha hiç satmayacağım, hurdaya çıkana kadar binerim diyorsanız alın yoksa aldığınızla kalırsınız. Arabayı şu usta yaptı işçiliği on numara gibisinden sözler arabanın durumunu değiştirmez. Karar sizin...
Herkese kazasız günler dilerim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 11, 2010, 15:37:00 »
Aracı alın , İnternete ilanını ekleyin , alıcı çıkınca kesinlikle verin , yoksa bir daha satamazsınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 11, 2010, 16:32:47 »
hangi kasadan :D 2002 mi

öncelikle şöyle diyim satılık olan araç senin şu avatarda ki araç mı ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 11, 2010, 16:52:26 »
Alınır ama kasko yapılmaz. ;)

Ek olarak 3-5 sene bincekmişsiniz.

5 sene normal ama 3 sene bincekseniz almayın derim ben.

Gerçi alın ya farketmez, 10 bin TL ucuza alıyorsunuz nede olsa.Satarkende ucuza verirsiniz.

artık pert kaydı görülmüyo diye biliyorum sadece hasar tutarı görülüyo diye biliyorum, satarkende ucuza satarsınız, kasko yapılıyor, komple boyalı olması biraz sorun şasilerine, motor içine iyice baktırsaydınız, hava yastıkları açılmış mı? açıldıysa içine yeni hava yastığı koymuşlar veya yaptırmışlar mı? motorda ve şanzumanında bir sorun yoksa hayırlı olsun ama sorun çıkarırsa masraflı olur.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 11, 2010, 23:50:30 »
artık pert kaydı görülmüyo diye biliyorum sadece hasar tutarı görülüyo diye biliyorum, satarkende ucuza satarsınız, kasko yapılıyor, komple boyalı olması biraz sorun şasilerine, motor içine iyice baktırsaydınız, hava yastıkları açılmış mı? açıldıysa içine yeni hava yastığı koymuşlar veya yaptırmışlar mı? motorda ve şanzumanında bir sorun yoksa hayırlı olsun ama sorun çıkarırsa masraflı olur.

arabayı otoparktan biz cıkardık Kazasını biliyoruz abicim sadece dediğim yerde eziklik vardı tavanın köşesinde birde arabanın sag tarafında cizikler vardı . o yüzden komple boyatıldı. Şase gibi birşey dokunulma olmadı . zaten almayız biz öyle kazalı araç :) 3 araç topladık kazalı şekilde alıp . Hatta birisi sel felaketinden çıkmaydı ful çamurdu içi onu içini komple sökmüştük :) . Yani bitmiş araba almıyoruz bu arabanın tek hasarı o eziklik . Arabanın farları bile orjinal fabrika çıkış :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 11, 2010, 23:53:16 »
öncelikle şöyle diyim satılık olan araç senin şu avatarda ki araç mı ? :)
evet o abicim :) . Fiyat biraz tuzlu gelebilir yalnız burada gidiyor istediğimiz fiyatlara :) . burada yazınca insana oha diyesi geliyor biliyorum :) 20bin tl istiyoruz sıralı sistem tüp italyan marka arabada değişen yok . Bugün baktım 2002 ye camurlukta ve ön kapıda boya var üstten boya atmışlar sahibinden bilgi edindim . Motorlu yandan sürtmüş boydan boya o yüzden boyatmış . Gösterdim kaportacıya filan bu çamurluk sökülmemiş dedi . Bildiğim bu :) . Başka tarafında boya filan yok değişende yok orjin :) . 235 binde ! :P ikinci oha ifadesi çıkıyor burada :D . Ama öyle ne yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ekim 12, 2010, 00:03:15 »
2. el Araba piyasası çok yüksek. Bugün 98 model opel corsa 1.4 benzinli araç gördüm 13.5 bin tl isteniyordu. Birden içim geçti. biz 2004 model 1.3 dizel aracı 16 tl ye nasıl verdik diye. Hatta aracı satarken galericiler 14 bin tl  verelim demişlerdi. Biz 16 bin tl ye sattığımıza şükür etmiştik. Ancak şimdilerde 2. el pazarına rahmet inmiş görünüyor. Sanırım sıfır araç talebi karşılanamadığı için 2. elde büyük bir hareketlilik var bu da fiyatları yükseltmiş. Bu ülke fırsatlar ülkesi ve fırsatın ne zaman geleceği de hiç belli olmuyor. :)
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ekim 12, 2010, 00:09:08 »
öyle abicim ya :) yeni arabaya binip gezeceğiz işte kar bu :) . satarkende satarız sorun olmaz sanayide olsun başka yerde olsun çevre var :) elden satılıyor sükürler olsun . biraz da biz binelim yeni kasaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 12, 2010, 09:59:14 »
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin o zaman ;)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 12, 2010, 10:15:11 »
evet o abicim :) . Fiyat biraz tuzlu gelebilir yalnız burada gidiyor istediğimiz fiyatlara :) . burada yazınca insana oha diyesi geliyor biliyorum :) 20bin tl istiyoruz sıralı sistem tüp italyan marka arabada değişen yok . Bugün baktım 2002 ye camurlukta ve ön kapıda boya var üstten boya atmışlar sahibinden bilgi edindim . Motorlu yandan sürtmüş boydan boya o yüzden boyatmış . Gösterdim kaportacıya filan bu çamurluk sökülmemiş dedi . Bildiğim bu :) . Başka tarafında boya filan yok değişende yok orjin :) . 235 binde ! :P ikinci oha ifadesi çıkıyor burada :D . Ama öyle ne yapalım
               mehmetim canım kardeşimmm ben sana ohayı içimden dicem çook fazla babacım yaa ne yaptın sen öyle :D gel çukurovaya o araçla verecekleri 17 ki bnm de vereceğim 17 valla çok fazla mehmetim sana hayırlı satışlar ben geri çektim elimi :D bide bu kasanın 2002si var  mıydı ya ben 2003 den başlıyor sanıyordum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ekim 13, 2010, 00:00:31 »
               mehmetim canım kardeşimmm ben sana ohayı içimden dicem çook fazla babacım yaa ne yaptın sen öyle :D gel çukurovaya o araçla verecekleri 17 ki bnm de vereceğim 17 valla çok fazla mehmetim sana hayırlı satışlar ben geri çektim elimi :D bide bu kasanın 2002si var  mıydı ya ben 2003 den başlıyor sanıyordum :)
ben sana baştan dedim abicim :D . Ama burada gidiyor o fiyatlara :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 13, 2010, 01:58:38 »
gell mehmet ben sana 2004 sol 70 binde brc lpgli darbe boyası yok servis  bakımlı bu zamana kadar.22,5 vereyim ne dersin
2011 d4d Corolla