0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. ACD daha iyi bilir, farın içine su girmeyecek gibiyse tamir ile kurtulur inşaallah.
geçmiş olsun Mehmet Allah beterinden saklasın.Bilmediğimden ve merakımdan soruyorum ACD kimdir açılımı nedir . Bilen biri açıklayabilir mi lütfen sürekli konularda okuyorum ama daha çözemedim.
Bana denk geldi ben cevap vereyim A.C.D. budur Şahsen bizzat benim A.C.D. Açılımı Ahmet Can DİL olmakla beraber forumda dostlar saolsun aldı yürüdü ismimiz
Ahmet abi ACD senmiydin ya üye olduğumdan beri bir türlü çözemedim ne bu ACD nerdeyse her konuda geçiyor ismin . tanıştığıma memnun oldum saygılar ama ben sana yinede Ahmet abi diye hitap etmek istiyorum bir kusuru yoksa.
Herkesten birisin Mahmut . Her yeni üyenin başına geliyor bu ACD
geçmiş olsun mehmet abi elazığda olsam yardım etmeye çalışırdım ama ankarada askerdeyim, sana geçen yıl gösterdiğim ateş oto kaporta boyaya bi uğra istersen, tekrar geçmiş olsun, kib, bu arada şafak 99.
Kafana göre takıl Mahmut ister abi de istersen abi de demeyebilirsin 4 yaş farkımız var... Ama sadece Ahmet deme mümkünse adım Ahmet Can Vedat abim A.C.D. yeni üyelerde görülen kronik bir vaka sanırım
Bende imzanı görene kadar araştırmıştım