0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramazan sıkıntısı
f430un üzerinde jantlar hep hayalimdeki jantlar corolla için yaa mükemmel olmuş
hasan abi resimlerin gerçekten tek kelimeyle mükemmel üstü senden bir ricam olsa bir tane sedan e12 çizip plakası 34tu4574 olurmu
Hasan gerçekten harika çizimler yani en ince ayrıntısından ışık acısına kadar sanki showroomda sergilenen bir araç görüntüsü var mesleğin ne bilmiyorum ama gerçekten hobiden öte götür derim bu çizim olayını
Hasan kendine özgü çizimlerin varmı? Var olan yerine var olmayan bir araç çizdin mi?
Yavrum bayıl 2000 tl al O.Z Ultraleggera
Abicim baya beklemen gerekir yazın çizmesi işkence oluyor elinin terinin ıslaklığı kağıda geçiyıor şekilden şekile geçiyor kağıt. Çizersem senin plakayı eklerim
bende birşey istesem çok mu olur acaba şu çizdiğin corolla nın 26 esk 26 olan plakasını basit bir işlemle 22 fu 650 yapma imkanın varmı ? matbaa da büyüğünü bastırıp odama yapıştırmayı düşünüyorum
Emeğine sağlık kardeşim gerçetken büyük yetenek. Umarım kendini bu alanda daha ileriye götürürsün.
HAla 300 lira verip hava filtre kiti alamadım 2000 tl koymaz mı yahu Birebir replika bulunsa mikemmel olur aslında
Biraz beklerseniz size önümüzdeki günlerde duvarın resmini buraya eklemeniz şartı ile istediğniz plakalı hali ile pm olarak atarım
Replikası dolu zaten Ercücüğüm