0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih takım değiştirmezler.Kemal hocam size hondada ajanlık dersi verirken herhalde arızalarıda güzel gösterme üzerine kurs vermişler.motor kulağını kaza hariç kullanıcının koparabildiğini hiç görmedim,duymadım.
Kulak desene yaaa, şimdi durum anlaşıldıHonda civiclerde motoru taşıyan o kulaklardan birisi esnek ve yumuşak bi maddeden üretilir, bunda amaç motor çalışırken oluşan sarsıntının absorve edilerek kabine en az düzeyde yansımasını sağlamaktır; yani konfor sağlamak içindirsağlanan bu konforun bedelide o parçanın diğerlerine göre zayıf olması tabikiaşırı hoyrat kullanılırs kopması olası ; bu durum sadece şirket arabalarında görülen bir hastalıktır. Arabasını seven kollayan gerçek sürücülerde bu olaya raslanmaz
Alperen bizim konumuz yeni arabanın motor kulağının koparılması.tabiki eski arabada yumuşayan ,lastiği çatlayan kulaklar değişir hatta takım olarak ta değişebilir 10 15 yıllık araçlarda.bende sol kulağı yumuşamış diye değiştirdim.
Gördünmü bak , koparan oluyormuş
Alperen halletmiş, hem de tek elle
benim toyotanında takozlar özelliğini yitirmek üzereymiş sabahları takoz sert olduğu için soğukta motor sarsıntısı içerde oluyor motor ısınınca geçiyor ustaya sordum 200 tl civarında dedi..işçili mi fazlaa bu takoz olayının.