0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay Bey;Üslubu beğenmediğim için okuyan herkesin anlayabileceği eleştirel bir yorum yapmıştım.Siz umarım beni kasdetmemişinizdir.
Arkadaşlar bu silecek konusu nedir anlamış değilim. Görende memleket meselesi çözüyorsunuz sanacak. Silecek çalışırken anahtar çıkartılması zaten ayrı bir vaka. Kapatırsınız sileceği öyle çıkartırsınız anahtarı. Silecekte yarıda kalmaz. Alem adamlarsınız... :-)
sat honda al kardeş ne deyim
Bu sözün patenti bana ait biliyorsun değilmi...!
Abi sen nediyorsun hondada ortada mı kalıyor dikmi duruyor Satması konusunda senin o değerli düşüncelerinden faydalansak güzel abicim..Bİrde bu güzel kardeşimiz 1,33 aurisin 230 km hıza ulaştıgını söylüyordu. 1,33 100 beygirlik auris akar abi tsport da ne oluyorAyrıca 1,33 auris 120 km de 2-3 lt yakıyormus..Ahmet sileceklerden önce sen bu arabayı bir servise göster anormla abi.Yanlıslık la 2,2 d4 dizel takmasınlar 230 yapar ama 2-3 lt yakmaz var bişey hayırdır
Bİrde bu güzel kardeşimiz 1,33 aurisin 230 km hıza ulaştıgını söylüyordu. 1,33 100 beygirlik auris akar abi tsport da ne oluyor
ve dönüştede konya yolunu bilirsiniz dümdüz ve o hızı gördü o yolda. içine sinmeyen arkadaşlar varsa bi araba kiralayıp konya yolunda hız testi yapsınlar.. toyota bu reno değil... ...( at binene göre kişnermiş )
arkadaşlar ben 230 da 4 litre yakıyo diye bişey demedim yanlış anlaşılmasın.. 6 vites 120 de devir 2-3 arası kokluyo resmen benzini ..... basınca elbet yakıyo ama dediğim gibi 6 iler şanzımanı çok iyi kullanmak lazım.. toyotacı arkadaşlarda bilirlerki eğer ben yanılmıyosam kadranda ne varsa araç elbet onu görür yeterki devrinde basılsın .. ha aklıma gelmişken bi laf daha var at binene göre kişnermiş.... o hızı yakaladığımda tek başımaydım doğal olarak resimde çekemedim ama tekrardan uzun yola gittiğimde yanımda biri olmasına gayret edeceğim ve 1.33 aurisin nasıl 230 a çıktığını hep beraber izlicez ......