0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya aslında o ekranı hiç sökmeden 3-5sn'lik periyotlarla değişecek, saat ve dış sıcaklığı gösterecek şekilde saatin entegresini değiştirsek? ki bu işlem sanırım çok daha kolay ve uygun fiyatlı olur. (hani şehirler arası otobüslerdeki gibi. gerçi onlar iç sıcaklığı gösteriyor ama biz de term'sini dışarı koyarız.)[/quote]keşke mevcut ekranı kullanabilsek o zaman süper olur
ya ne oldu bu proje nereye gitti[/quote]yapacak elektronikçi bulamadım(bi tane bulmuştum o da 4 rakamlıya değişmeli yapamazmışşşşşş)
yapacak elektronikçi bulamadım(bi tane bulmuştum o da 4 rakamlıya değişmeli yapamazmışşşşşş)[/quote]ama otobüslerddeki de 4 rakamlı ve değişmeli. bence başka elektronikçi bulmalı. ben de arama çalışmalarına başlıyorum.
ama otobüslerddeki de 4 rakamlı ve değişmeli. bence başka elektronikçi bulmalı. ben de arama çalışmalarına başlıyorum.[/quote]4 rakamlı değişmeli olur. mutlaka bi elektronikçi yapar.sanırım benim daha önce bulduğum elektronikçinin elinde hazır vardı onu satmaya kalktı bana. kendisi de tam yapmayı bilmiyordu dolasıyla 4 rakamlıya olmaz dedi geçti.iiyi bi elektronikçi çok güzel bi şekilde yapar valla
arkadaşlar bugün bi karaköy elektronikçilerden geçtim çok işim vardı çok uğrayamadım ama 2x8 lcd ekranlar var ve neredeyse her yerde saat-termometre kombinasyonları. bu işe önümüzdeki günlerde yoğunlaşıyorum mutlaka yapacak olan vardır.[/quote]selim hemen alıyosun ekranı ayarlıyosun düzeneği sonra bana gönderiyosun anlaştık mı
selim hemen alıyosun ekranı ayarlıyosun düzeneği sonra bana gönderiyosun anlaştık mı [/quote]tamam düzeneği kendim kuruyorum, ilk senin arabanın elektrik tesisatını patlatıyoruz anlaştık.
valla ii bişey:) neyse tam anlamıyla halledinde bizde sebeplenelim arkadaşlar[/quote] mümkün...