0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
başka parça bağışlamayı düşünüyorsan filitre borusunu komple alabilirim abi
ooooow süper olmuş abi güle güle kullan...
Niye ercü senin hava filtresi el yapımı değilmi.Fıratpen borudan imal etmedizmi
ya öylede ne bilem ben kit olsa sizz Türkler nasıl diyorr eeee caf caflı olurdu
Bırak allah aşkına mesutun simotasını o fabrikasyon seninki el emegi göz nuru hemde yerli parçalar kullanıldı.Çakma o simota.
mesut, ben daha yeni gördüm ve gerçekten çok güzel olmuş maşallah, eline sağlık, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
stoplar resimden göründüğü gibi gerçekten güzel siparişler geldi şimdi taktım 10 numara durdu ilham için teşekkür ettim mesut abicim
Tamer hiç üzülme bende ae101 satıp bunu alırken içim epey parçalanmıştı ama eskisini hiç aramıyorum şahsen .........insallah abı senın kasadan yada yenı olandan dusunuyorum ama para sahıbı babam hangısını ısterse onu alıcaz ama bız toyotadan vazgecmeyız
mesut kardeşim, iş yerimdeki görev değişikliğinden dolayı bayağı bi yoğunum o yüzden biraz koptum bu aralar umarım bundan sonra daha sık görüşürüz, gerçi yoğunluk devam ediyor ama bi yolunu bulucaz artık..
HDR'nin iyisi HDR olduğunu belli etmeyendir demiş büyüklerimiz.Fotolar ve modlar için elinize sağlık. Sade ve şık.
mesut abi nerden aldın sen stopları ebay denmi
Talip abi çok teşekkür ederim, sende kayıpsın uzun zamandır Rica ederim Koray , hayırlı olsun bikaç foto eklede bizde görelim
Hakan bey selamlar, ben profesyonel fotoğrafçı değilim, amatörce uğraşıyorum bu işle, HDR olayınada yeni yeni giriştim daha ilk çalışmalarım daha başkada hobilerim olduğu için hepsine ayrı ayrı zaman ayırmam çok zor oluyor, özellikle yoğunlaşamadım bu hobiye.yorum için teşekkürler.