0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki o sabah gazetesindeki alman hakem hocası bir önceki ferrarinin luganoyu alaşşağı etmesine ne diyo?
fenerli olması mühim değil Hakkı Aziz Yıldırımın şerinden korkuyorlar,birde Beşiktaşın önünü kesmeye uğraşıyorlar.maçta gördün bizim oyuncularla başa çıkmak başka türlü mümkün değil.tabi bu arada shusterin sivri zekasıda fenere yardım etti.
aynen, izlediğim tüm yorumlarda o pozisyonun kırmızılık olduğu söylendi, hatta aynı yorumlarde 15. dakikada ekrem dağ'ın niang'a attığı uçan tekmeninde kırmızı olması gerektiği yorumları var.sen topsuz alanda çık mücadele yok bişey yok, adama dirsek vuruyor ondan sonra yok aziz yıldırım, yok hakem, yok katekulli. spora yakışmıyor bu hareketler...
abi iyi diyosunda kiev macında kim tuttu,önünü kestide beşiktaşın,fark yediler?başa cıkmak münkün değildide neden 4 yediler kievden.barcelona falan değil yani altı üstü kiev...
sen başka bir maçı izledin herhalde.orada lugano faul yaptı,hakem faul çalsaydı serbest atış olacaktı.hakem sessiz kalınca lugano devam ettiioda tokat attı.bu kadar basit.bundan önce ferrarinin luganoya yaptığı hareket penaltıydı.hakem onu verseydi bile beşiktaş 11 e 11 her zaman yener.bunu bilen federasyon perşembe gecesi avrupa maçı oynayan takımı pazar gecesi fenerin karşısına çıkardı.sizde fenerinizle iftihar edin ne kadar büyük takımsınız maşallah.
Hakkı sizin 4-5 yediğiniz avrupanın 5.ci sınıf takımlarının çetelesini tutsak burada yer kalmaz.o beğenmediğin kiev karşılaştığı Türk takımlarının hepsini eledi,yanlız Beşiktaş onları eledi.
sen maçı seyretmedin herhalde.sabah gazetesinde alman hakem hocasıda hakemin penaltıda ve kırmızı kartta hatalı olduğunu söylüyor.ama fenerliler ali şen den beri katakullili galibiyete alışıktır.
birde atilla amca diğer yorumlarınızıda okuyunca gerçekten çok şaşırdım...bu hakem için için dense dense beşiktaşlı denirlirdi çünkü...kırmızı kartı vermedi üstelik daha 15. dakikada...iki penaltıdan birini verdi ve daha hala bu hakem fenerli mi? lütfen bundan sonrakiler beşiktaşlı olsun, istemiyoruz biz böyle fenerli...
atomu parçalamak önyargıyı yıkmaktan daha zordur derler, aylar önce sizinle bi tartışma hatırlıyorum, ve kimsenin sizi video kaydıyla bile ikna edemediğini de hatırlıyorum. benim yazdığım yorumlar benim yorumum değil, izlediğim yorumlar, hem o maç günü şusu busu herkesin başına geliyor ve ona da ben veya fenerbahçeliler karar vermiyor malesef, ben de eyvallah diyorum...
...sonuçta fener 3 puanı aldı tebrik etmek gerekir.
Nasıl bir aidiyet duygusu yaratıyor ise, futbolu tartışmak, siyaseti tartışmaktan daha zormuş vesselam [/quote sen ne diyosun ya,ben boşunamı eyvallah deyip kesip attım,sonunun nereye gideceğini biliyorum aaabi
anlaşıldı durum,eyvallah....