Gönderen Konu: Herkes Tuttuğu takım İle İlgili Sözler Yazabilir mi?  (Okunma sayısı 16963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Herkes Tuttuğu takım İle İlgili Sözler Yazabilir mi?
« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2011, 14:56:21 »
peki o sabah gazetesindeki alman hakem hocası bir önceki ferrarinin luganoyu alaşşağı etmesine ne diyo?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2011, 14:56:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 21, 2011, 15:01:49 »
Bence Galatataş ve Beşiksaray olarak 2 takım yapsınlar bu sene bu bizim çakma büyükler, biri şampiyonluğa oynar biri küme düşer seneye de düşen şampiyon olur 2 takım da bir şekilde şampiyonluk yaşamış olur.

Galatasaraylıyım ama bu sene durum bu kadar acı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Şubat 21, 2011, 15:07:00 »
fenerli olması mühim değil Hakkı Aziz Yıldırımın şerinden korkuyorlar,birde Beşiktaşın önünü kesmeye uğraşıyorlar.maçta gördün bizim oyuncularla başa çıkmak başka türlü mümkün değil.tabi bu arada shusterin sivri zekasıda fenere yardım etti.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Şubat 21, 2011, 15:07:33 »
peki o sabah gazetesindeki alman hakem hocası bir önceki ferrarinin luganoyu alaşşağı etmesine ne diyo?

aynen, izlediğim tüm yorumlarda o pozisyonun kırmızılık olduğu söylendi, hatta aynı yorumlarde 15. dakikada ekrem dağ'ın niang'a attığı uçan tekmeninde kırmızı olması gerektiği yorumları var.

sen topsuz alanda çık mücadele yok bişey yok, adama dirsek vuruyor ondan sonra yok aziz yıldırım, yok hakem, yok katekulli. spora yakışmıyor bu hareketler...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Şubat 21, 2011, 15:14:08 »
fenerli olması mühim değil Hakkı Aziz Yıldırımın şerinden korkuyorlar,birde Beşiktaşın önünü kesmeye uğraşıyorlar.maçta gördün bizim oyuncularla başa çıkmak başka türlü mümkün değil.tabi bu arada shusterin sivri zekasıda fenere yardım etti.

:) abi iyi diyosunda kiev macında kim tuttu,önünü kestide beşiktaşın,fark yediler?
başa cıkmak münkün değildide neden 4 yediler kievden.barcelona falan değil yani altı üstü kiev...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Şubat 21, 2011, 15:16:19 »
aynen, izlediğim tüm yorumlarda o pozisyonun kırmızılık olduğu söylendi, hatta aynı yorumlarde 15. dakikada ekrem dağ'ın niang'a attığı uçan tekmeninde kırmızı olması gerektiği yorumları var.

sen topsuz alanda çık mücadele yok bişey yok, adama dirsek vuruyor ondan sonra yok aziz yıldırım, yok hakem, yok katekulli. spora yakışmıyor bu hareketler...

aynen öyle,2-1 ken almeida nın kacırdığı gol kaleyi bulsaydı şimdi neler konuşulurdu merak ediyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Şubat 21, 2011, 15:20:00 »

sen başka bir maçı izledin herhalde.orada lugano faul yaptı,hakem faul çalsaydı serbest atış olacaktı.hakem sessiz kalınca lugano devam ettiioda tokat attı.bu kadar basit.bundan önce ferrarinin luganoya yaptığı hareket penaltıydı.hakem onu verseydi bile beşiktaş 11 e 11 her zaman yener.bunu bilen federasyon perşembe gecesi avrupa maçı oynayan takımı pazar gecesi fenerin karşısına çıkardı.sizde fenerinizle iftihar edin ne kadar büyük takımsınız maşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Şubat 21, 2011, 15:24:02 »
:) abi iyi diyosunda kiev macında kim tuttu,önünü kestide beşiktaşın,fark yediler?
başa cıkmak münkün değildide neden 4 yediler kievden.barcelona falan değil yani altı üstü kiev...
  Hakkı sizin 4-5 yediğiniz avrupanın 5.ci sınıf takımlarının çetelesini tutsak burada yer kalmaz.o beğenmediğin kiev karşılaştığı Türk takımlarının hepsini eledi,yanlız Beşiktaş onları eledi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Şubat 21, 2011, 15:54:49 »
sen başka bir maçı izledin herhalde.orada lugano faul yaptı,hakem faul çalsaydı serbest atış olacaktı.hakem sessiz kalınca lugano devam ettiioda tokat attı.bu kadar basit.bundan önce ferrarinin luganoya yaptığı hareket penaltıydı.hakem onu verseydi bile beşiktaş 11 e 11 her zaman yener.bunu bilen federasyon perşembe gecesi avrupa maçı oynayan takımı pazar gecesi fenerin karşısına çıkardı.sizde fenerinizle iftihar edin ne kadar büyük takımsınız maşallah.

anlaşıldı durum,eyvallah....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 21, 2011, 15:56:10 »
  Hakkı sizin 4-5 yediğiniz avrupanın 5.ci sınıf takımlarının çetelesini tutsak burada yer kalmaz.o beğenmediğin kiev karşılaştığı Türk takımlarının hepsini eledi,yanlız Beşiktaş onları eledi.

buna da eyvallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Şubat 21, 2011, 16:41:58 »
atomu parçalamak önyargıyı yıkmaktan daha zordur derler, aylar önce sizinle bi tartışma hatırlıyorum, ve kimsenin sizi video kaydıyla bile ikna edemediğini de hatırlıyorum. benim yazdığım yorumlar benim yorumum değil, izlediğim yorumlar, hem o maç günü şusu busu herkesin başına geliyor ve ona da ben veya fenerbahçeliler karar vermiyor malesef, ben de eyvallah diyorum...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Şubat 21, 2011, 17:49:44 »
Maçta 2 kırılma noktası vardı birincisi almeydanın kaçırdığı goldü ikincisi de Cüneyt Çakırın fenere kırmızı ferrari hediye etmesiydi ...  |-\
 Soldaki açığı kapattık derken maçı alıyoruz derken kart ve sonrasındaki penaltının rolünü kimse "S" geçmesin Lugano'nun nasıl bir oyuncu olduğunu da ...    :islik:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Şubat 21, 2011, 18:03:55 »
sen maçı seyretmedin herhalde.sabah gazetesinde alman hakem hocasıda hakemin penaltıda ve kırmızı kartta hatalı olduğunu söylüyor.ama fenerliler ali şen den beri katakullili galibiyete alışıktır.

atilla amca bugüne kadar ki tüm objektif yorumlarınızı çok severdimde bu olmadı ama şimdi :))
ekrem dag'ın kırmızı kart görmesi için kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?
yada ferrarinin sadece bir penaltı pozisyonu mu vardı?
fenerde olursa bir tek gökhan gönül için kırmızı düşünülebilinirdi ama oda zaten skor üstünlüğü fenere geçtikten sonra olmuştu...yani ekrem dağın ki gibi ilk 15 dakikada değil....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Şubat 21, 2011, 18:08:26 »
birde atilla amca diğer yorumlarınızıda okuyunca gerçekten çok şaşırdım...

bu hakem için için dense dense beşiktaşlı denirlirdi çünkü...kırmızı kartı vermedi üstelik daha 15. dakikada...iki penaltıdan birini verdi ve daha hala bu hakem fenerli mi? lütfen bundan sonrakiler beşiktaşlı olsun, istemiyoruz biz böyle fenerli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Şubat 21, 2011, 20:50:37 »
birde atilla amca diğer yorumlarınızıda okuyunca gerçekten çok şaşırdım...

bu hakem için için dense dense beşiktaşlı denirlirdi çünkü...kırmızı kartı vermedi üstelik daha 15. dakikada...iki penaltıdan birini verdi ve daha hala bu hakem fenerli mi? lütfen bundan sonrakiler beşiktaşlı olsun, istemiyoruz biz böyle fenerli...

+999999999999999999

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Şubat 21, 2011, 22:13:05 »
atomu parçalamak önyargıyı yıkmaktan daha zordur derler, aylar önce sizinle bi tartışma hatırlıyorum, ve kimsenin sizi video kaydıyla bile ikna edemediğini de hatırlıyorum. benim yazdığım yorumlar benim yorumum değil, izlediğim yorumlar, hem o maç günü şusu busu herkesin başına geliyor ve ona da ben veya fenerbahçeliler karar vermiyor malesef, ben de eyvallah diyorum...
  Murat kardeş o tartışmamızda kimin haklı olduğunu bana gelen özel mesajlar ortaya koyuyor.maç yorumuna gelince Erman Toroğluda Ahmet Çakarda ALman hakemde aynı düşüncede,ama futbol bir hastalıktır,en yakınları bile birbirine düşürür.sen bizi apartmanın sosyal tesisinde maç izlerken görmeni isterim,toplumun her kesiminden komşular nasıl birbirine giriyor.sonuçta fener 3 puanı aldı tebrik etmek gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Şubat 21, 2011, 22:28:07 »
...sonuçta fener 3 puanı aldı tebrik etmek gerekir.
bu cümle yeter bana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Şubat 22, 2011, 08:40:15 »
Nasıl bir aidiyet duygusu yaratıyor ise, futbolu tartışmak, siyaseti tartışmaktan daha zormuş vesselam :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Şubat 22, 2011, 08:44:28 »
Nasıl bir aidiyet duygusu yaratıyor ise, futbolu tartışmak, siyaseti tartışmaktan daha zormuş vesselam :)
[/quote

:alkis:

sen ne diyosun ya,ben boşunamı eyvallah deyip kesip attım,sonunun nereye gideceğini biliyorum aaabi :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Şubat 22, 2011, 10:51:53 »
anlaşıldı durum,eyvallah....

+81

Canım Atilla amcam mazur görün bu yorumumu ancak bugüne dek bütün yorumlarınız merakla okurdum ancak bu konudaki ilk mesajlarınızı görünce devamını okumak istemedim açıkcası...  Ben hayatımda futbol tartışmam çünkü genelde gençler girer bu işe ve sevdaları mantıklarının önüne geçer...  Ama sizde bunu görmek beni gerçekten çok şaşırttı resmen sevdanız mantığınızın önüne geçmiş ::)