Kıza hava atmayı geçtim, çocuk/adam gelmiş o kadar tehlikeli hareketi yaptıktan sonra, Seat Cordoba ile kamyonun arasından geçeceğine, direksiyonu fazla çevirip en sağ şeritte seyreden kamyonun altına girmemek için ani sola kırıp soldaki çelik halatlı bariyerlere girmiş, arabayı fena parçalamış, tampon felan yerlerde, sevindiren şey ise; iyi ki başkalarına zarar vermemişler. Bu tür kazalar defalarca meydana geliyor, televizyonlar, emniyet bas bas bağırıyor "trafik kurallarına uyalım" diye, ama bırakın internetteki saçma sapan tebrik yorumlarını, bundan üç sene önce Mecidiyeköy Viyadüğü'nün altındaki yolda giderken BMW 5.2.0 ' ın teki makasa girdiğinde yandaki arkadaşım ciddi ciddi "adamı tebrik ediyorum, çok güzel sürüyor,helal" deyişini hatırlıyorum ben. Toplumumuzun çoğu kesiminde makas atan, sol şeridi terketmeyen, 120 km/h hızın altına düşmeyen sürücüler tebrik ediliyor ve onlara "iyi kullanıyorsun bravo" deniliyor, bu tip hareketler çoğunlukla gerçeği söylemek gerekirse bizim gibi gelişmemiş ya da yeni yeni gelişmekte olan toplumlarda görülüyor, altına son model arabayı çeken adam anayollarda tehlikeli makaslara giriyor hemen.