Gönderen Konu: İstanbullu gençlerin makas macerası fena bitiyor  (Okunma sayısı 2329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 Auris 1.6 Elegant - 5 İleri Mekanik
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '07
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: İstanbullu gençlerin makas macerası fena bitiyor
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2010, 02:21:49 »
Kıza hava atmayı geçtim, çocuk/adam gelmiş o kadar tehlikeli hareketi yaptıktan sonra, Seat Cordoba ile kamyonun arasından geçeceğine, direksiyonu fazla çevirip en sağ şeritte seyreden kamyonun altına girmemek için ani sola kırıp soldaki çelik halatlı bariyerlere girmiş, arabayı fena parçalamış, tampon felan yerlerde, sevindiren şey ise; iyi ki başkalarına zarar vermemişler. Bu tür kazalar defalarca meydana geliyor, televizyonlar, emniyet bas bas bağırıyor "trafik kurallarına uyalım" diye, ama bırakın internetteki saçma sapan tebrik yorumlarını, bundan üç sene önce Mecidiyeköy Viyadüğü'nün altındaki yolda giderken BMW 5.2.0 ' ın teki makasa girdiğinde yandaki arkadaşım ciddi ciddi "adamı tebrik ediyorum, çok güzel sürüyor,helal" deyişini hatırlıyorum ben. Toplumumuzun çoğu kesiminde makas atan, sol şeridi terketmeyen, 120 km/h hızın altına düşmeyen sürücüler tebrik ediliyor ve onlara "iyi kullanıyorsun bravo" deniliyor, bu tip hareketler çoğunlukla gerçeği söylemek gerekirse bizim gibi gelişmemiş ya da yeni yeni gelişmekte olan toplumlarda görülüyor, altına son model arabayı çeken adam anayollarda tehlikeli makaslara giriyor hemen.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2010, 02:21:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2010, 02:54:02 »
ya makas atmanında bi adabı olur.
1. arabanı   savurmiyacak şekilde yaptırırsın.
2. tam gaz yaptığında araba hantal kalmıyacak  ve bi anda altında fırlaması gerekli.
3.direksiyon hidrolik ama yumuşak olmicak. sert olucak.
4. altındaki arabayı uzun zamandır kullanıyor olman gerekli ;) aracı tanıman ve  nerde ne yapıyo nasıl ne şekilde duruyo bunları cözmeli.!!

merterde çok görüyorum  makaslara girenleri yav arkadaş neyinle giriyosun makasa sen ne kadar iyi olursan ol  önündeki kişi acemi bi anda frene bastı   tampon tampona gidiyosun zaten  frene basınca küt ön tarafa vurdun ne olacak..

makas için hem küçük hemde seri bi araba lazım 106gti başka araçla makas atma yada kendisini çok iyi bildiğin araçla at.

böylerileri çok çıkıyor bazen peşime takılıyolar  .akşam 11 den sonra gel arkadaşım edirne otobanına  diyorum. sadece gelicemle kalıyor öle.

madem öle o kadar çok seviyorlar  makası  gidin kardeşim  körfeze yaptırın arabanızı. girin draglara flan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 06, 2010, 04:00:23 »
Bu sitede gençte var yaşlıda var. TR nin heryerinden insanımız hemşerimiz var. herkes genç oldu herkes adrenalin yaşamak istedi. Ama makas atmak kadar atmak kadar aptalca birşey yok bence. Bende kan dondurcak boğaz düğümletecek hareketler yaptım ve herkes yapmıştırda.. anlatıldığında bile şok olacak olaylar. ama hepsinin boş olduğunu anlamıyor insanlar. ben hızı severim soldan akıp gitmeyi isterim. ama yol babamızın değil sonuçta. illa kurallara uyup arkamızdan ceza yada küfür yemeden bu trafıkte uyum içinde gidecek.
+1
1990 Mercedes 300 sel