0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Kerem abicim
gönderdiğin için teşekkür ederim kerem abi benim araçla senin aracın rengi nerdyse aynı olduğundan sanırım renk olayında fark olmaz direk matbaada bastırırım
bendekınden isteyen maıl adresı versin...
Kerem bey yolladğınız dosyayı ben açamıyorum dediğiniz gibi sanırım reklamcıda açtırmama gerekecek teşekkür ederim en kısa zamanda gidip baktıracağım.Bu arada aklıma geldişimdi biz bu sticer i taktığımızda reklam parası istemesin devlet bizden malum 2012 yılı açık varmış her şeye vergi koydular belli olmaz yani bizide soymaya çalışırlar bu şekilde:))))
MERHABA ALPER BEY,BU STİCKER'DEN BENDE ALMAK İSTİYORUM ARANIZA YENİ KATILDIM RİZE'DEYİM STİCKER ALMAK İÇİN RİZE TOPLANTISINI MI BEKLEMEM LAZIM ACABA ??
Kerem abinin Stickerden bastıracağım ama aracımın rengine uymaz diye bastırmıyorum.[attach=1]Bu uygun olur mu, yoksa kötü mü durur?
Hikmet abi font'u beyaz yaptır yazıları kırmızı bence öyle daha iyi olur arabada bordo zaten.
Demek istediğini anladım, abi demene gerek yok. Hikmet desen yeter. Aramızda belki bir yaş bile yok, ay farkı olabilir. Hikmet desen yeter.[attach=1]Arka plan böyle siyah olsa nasıl olur?
arka fon siyah olması Hikmet senin arabada olmaz.. Araban siyah olsa tamam ama sırıtır..
Abi o zaman en iyisi bu.[attach=1]Arka fon kırmızı, yazılar beyaz.
Arka fonda renk kullanma yazıları kalın beyaz yap.. Seffaf olsun yani..
Saygıdan dolayı oyle demeyi tercih ediyorum. Kerem abinin demek istediği arkadaki kırmızı olan bölgeyi kaldırıp onun profil resmindeki gibi arkasının şeffaf olması yani arabanın renginin görülmesini kastediyor.