0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi olur olur düş bi alt kasaya ozaman arkadaşlar yardımınızla banka soyuyoruz malum Mesut abi DESTE DESTE 100lük istiyor
uyanık seni
Seçkin Hakkı abi Guru lafını kazak olarak değiştirmiş şimdide teşekkür ederim seçkin , hava filtre olayı derken temizlikmi yoksa kittenmi bahsediyorsun ?
Mesut abi emegine saglik cok guzel olmus.yaptigin butun modifikasyonlari gruyodum da tebrik edemiyodm kusura bakma simdi hepsi icin tebrik edeyim cok guzel olmus kazasiz belasiz kullan:D
abi kitten bahsediyorum. şöyle az kullanılmış bulabilsem ama ne zamandır araştırıyorum ucuza kit yok. pimaş boruyla yapcaz artık
Seçkin pimaşla uğraşma bence
Sivasa gel abi ben sana bi sivas köftesi ısmarliym kirli ahmetten:-)onu yiyince baska yerden yemezsin köfte:-P
mis kebap salonu dururken kirli ahmete niye götürüyosun yahu ) gerçi mis kebapta döner var.köfteyi sanayideki kirli ahmette yemek lazım
sivası biliyorsun herhalde abi mis kebap filan hikaye kirli ahmet derim tek geçerim
Bende bu kasanın 2007 sedanı var birşeyler yapamaz mıyız sizin araç gibi ? Çok güzel görünüyor aracınız iyi günlerde kullanın.
ali bey size yardımcı olunması için öncelikle profil bilgilerinizi tamamlamanız gerekiyorsaygılar
Bir şeyler yapmaya çalıştım bakalım
ne yapmaya çalıştınız
Aracınız çok güzel olmuş... türkiyede tekdir heralde.. yanlış anlamazsanız arka taraf öne nazaran daha boş duruyor arkayada güzel bi difüzör ve güzel bir egzoz arka tarafıda kaldırıcaktır..