0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizinki kaç model ercü
Serhat bey bunun photoshop olduğunu söyleyin artık yaa... bu uygulamalar gerçek değil bence...
serhat güzel çalışma olmuş arabanin da maşallahi var kazasiz belasiz kullanman dileğiyle
Ben beğendim tebrikler.
Osman bey öncelikle merhaba Ön tampon Sanal onun dışında arkada gözüken jant sanal onun dışında Corolal yazısı sanal diğerleri gerçek Trd arması yeni aldım yapıştırdım .Sadece yazdıklarım sanal yani onun dışındakiler gerçek
osman abi kolçak var zaten orjinal olarak
o zaman sanal değildir heralde
sizede merhaba serhat bey...ben size söylüyüm hangisinin sanal olduğunu...Modifiyeler:Far karartma--------------------------------------------------------------------sanalSinyal Karartma-----------------------------------------------------------------sanalFar içi led halka-----------------------------------------------------------------sanalPlaka kesimi ve yapıştırma-------------------------------------------------------sanalOrjinal Toyota Renkli cam(Film Değil)---------------------------------------------sanalsis Farlarının olduğu yere Gündüz Farı uygulamasına benzer Güçlü led.--------------sanalÖn alt ızgaraya Corolla yazısı----------------------------------------------------sanalÜst toyota armasını yanına TRD Toyota arması.----------------------------------gerçek olduğunu iddaa ediyorsunuzÖn tampon ozatma(sanal)-------------------------------------------------------zaten sanal yazmışsınızÇelik Jant+Geniş taban lastik...--------------------------------------------------sanalİç Kısımda Araç İçi navigasyon cihazı +sony gt 470 uS Usb li Teyp.----------------bilemiyoruzMavi Krom paspas--------------------------------------------------------------bilemiyoruzAraç içi buzdolabı---------------------------------------------------------------bilemiyoruzKolçak(kol Koymalık)------------------------------------------------------------bilemiyoruz
büyük ihtimalle TRD yazısıda takılmıştır bu arada o logoya nekadar verdiniz TRD
serkan be durum yanlış anlaşılmasın...burada yanlış olan aracınıza sanal modifiye yapıp bize göstermeniz değil, tüm bunları sanki gerçekmiş gibi göstermenizdir...konunun başlığı aracıma sana modifiye yaptım tarzında bişey olsaydı güzelce yorum yazardık...ama gerçekmiş gibi göstermeye çalıştığınızda hiç hoş olmuyor....inanıyorumki buradaki üyelerin çoğu ilk baktıklarında anlıyorlar bir aracın sanal modifiye olup olmadığını...yani tereciye tere satma durumu olmasın...