şahane kardeş tüm muradını almışsın sırasıyla,Allah bozmasın dahi iyilerini versin insallah,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Ooooo Hakkı Abilerde gelmiş ler

.

ne haber vedat kardeşim,gecen gectim senin ordan kapalıydın...
bütün bunlar kaça patladı
Arabanın en son hali gerçekten çok güzel emeğine hayal gücüne sağlık..
Çok harika olmuş gerçekten, allah kaza bela vermesin iyi günlerde binersin inş
Bi sigara yaktırdın bana, derin derin çekiyorum. Modifiyenin kralını yapmışsın, Allah nazardan saklasın.
Bencede güzel olmuş. Söktüğün jantlarda kaldı aklım ne oldu acep.
şahane kardeş tüm muradını almışsın sırasıyla,Allah bozmasın dahi iyilerini versin insallah,kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Teşekkürler

Zamanla ve emek harcayarak yurt dışındaki tte deki gibi aynı parçalarla bir E12 ortaya çıktı

Sonunda oldu galiba ? Amin hepimize daha iyilerini nasip olur inşallah
bütün bunlar kaça patladı
Abi baya masraflı servisten orjinal parça olduğu için özel siparişle geldi. örneğin sırf ön tte tampon 1.750 tl. Tabi sıra sıra yapabildim

Arabanın en son hali gerçekten çok güzel emeğine hayal gücüne sağlık..
Teşekkürler

Biraz hayal gücü biraz zevk ve çalışmak
Çok harika olmuş gerçekten, allah kaza bela vermesin iyi günlerde binersin inş
Çok sağol hepimize kazasız belasız günler inşallah
Bi sigara yaktırdın bana, derin derin çekiyorum. Modifiyenin kralını yapmışsın, Allah nazardan saklasın.
Vay Erzincanlı hemşerim bende Refahiyeliyim

Çok sağol . Ama Sen sigarayı bırak bende tüm yaptıklarımı sökeyim ok? Ben hiç içmedim. Sağlık daha önemli

Gerisi boş.
Bencede güzel olmuş. Söktüğün jantlarda kaldı aklım ne oldu acep.
Teşekkürler

Söktüğüm jantlar satılıkta kardeşim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-18-konig-tuner-black-emsalsiz-jant-kacirmayin/detay
Hala son hali olduktan sonra profösyonel bir resim çekemedim ama bununla idare edelim arkadaşlar

olsun yahu bunlada idare edicez =))
Yeni bir resim daha ekleyim dedim

idare etmeye devam

guzel az biraz daha sag kaysaydın benimkide gorunurdu

fotolar icin sagolasın
çok hoş duruyor gerçekten marşpiyeller daha iyi olabilirmiş ama yinede çok iyi
guzel az biraz daha sag kaysaydın benimkide gorunurdu
fotolar icin sagolasın
o halide var ama buluşma fotolarında

Sen de sağol.
çok hoş duruyor gerçekten marşpiyeller daha iyi olabilirmiş ama yinede çok iyi
Bir arkadaş satıyor ondan alıcam inşallah

Teşekkürler
Selamlar arkadaşım. Bendede aynı kasanın siyahı var

ve bende uzun zamandır bunları yapmayı planlıyordum. Ama nerde ve nasıl yaptıracağımı bilemiyordum. Şimdi birazda olsun biliyorum sanırım. Bu konuda senden yardım alacağım. Özellikle tamponlar için nerde yaptırdın kaça maloldu? vs vs Konu ilşe ilgili olarak senle bi temasa geçelim.
Merhaba

ek yaptirtigim hersey yetkili servisten siparisle yurt disından TTE olarak getirttim. Ön tte tampon 1.750 tl
Arka tte kanat 650 tl. arka tampon ekler 400 tl gibi. Vs vs. İsin özü disarda yaptırmadım . Siz ne yapmak istediğinize kara verince yetkili Servıs yardımcı olur. Bende fikir veririm tabi. yanlız ön tamponun tam 110 günde geldi

beklemekten bir ara vazgeçtim valla
OOoooo epey maliyeti yüksekmiş böyle yapınca. Hemde bekleme süresi cabası. Sanırım ben yurt içinde yaptırsam daha iyi olacak:) Teşekkürler bilgi için yinede
malesef bu konuda biraz gerideyiz modifikasyonda malzemeler hep geç geliyor