Gönderen Konu: MASLAK OTO SANAYİ SİTESİNDE YASANMIS GERCEK BIR OLAYMIS  (Okunma sayısı 6931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: MASLAK OTO SANAYİ SİTESİNDE YASANMIS GERCEK BIR OLAYMIS
« Yanıtla #40 : Şubat 12, 2011, 18:56:28 »
Evet ilginç bir durum ama zamanında daha da ilginci  olmuş o bölgede :P , bilenler bilir ama yine de hafta sonu için yazalım. Olay şöyle gelişmiş:

kaplumbağ yani eski wosvos kullanan bir hanım bir gün marşa basar ve  araç bir türlü çalışmaz , arabada tık yok.. sanki anlayacakmış gibi , etrafta genelde araç sahiplerinden gördüğü şekilde kaputu açar ve birde ne görsün !!! , motor yok !!!.. ( vizontelede aküyü çalan hırsız bu sefer motoru götürmüş!). Kaskosu da olmayan kadın telaşlanır ve ne yapacağını bilemez. Aklına hemen aynı tip aracı olan bir başka kadın arkadaşını aramak gelir ve arar  ve durumu anlatır heyacanla. Arkadaşı da ona der ki : "Boşver üzülme ,  cana geleceğine mala gelsin , hem üzülme geçenlerde ben eşya koymak için arabamın bagajını açmıştım bir de ne göreyim , önceki sahibi yedek bir motor alıp  bagaja bırakmış , onu alırsın " demiş.

İşte böyle bitiyor hikaye , onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevite...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 12, 2011, 18:56:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #41 : Şubat 12, 2011, 19:35:27 »
inanmıyorum abla ne yaptın sen ya :D
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 12, 2011, 20:11:57 »
sesli gülüyorum şu an, süpermiş...