sat sat honda alırsın

:D:D bi akü üçün yazık arabaya ya :/
Doktor civanım, sat o çağı geçmiş şaşıyı, benim arabayı sana piyasasının 7 bin Tl altına vericem söz bak
maşallah 10 yıl gitmiş neredeyse akü daha ne

yeter artar bile TOYOTA ya ne denilebilir ki
Hondalarda akü 20 yıl gidiyormuş
Akunun 20 yılını anladık araba kac yıl gıdıyormus?
Gidebildiği kadar herhalde

Yada benzini bitene kadar gidiyo
Bana versene 7000 lira altına. 37000 olsa aracın. 30.000 e vercek ha doktorum civanım. Kaçırma bu sözü bence.
Al bana satarsın. Bak bana vermiy

Bende sana 32 veririm
satmıyorum vazgeçtim.... Sadık usta arabama "temiz" dedi.... yarın birgün yalvaracaksınız "sat" diye ama hiçbirinize satmayacağım.....
satmıyorum vazgeçtim.... Sadık usta arabama "temiz" dedi.... yarın birgün yalvaracaksınız "sat" diye ama hiçbirinize satmayacağım.....
hahahahah benim ablam bu

sadık ustanın ellerinden öpüyorum

istesinler verme ablam zze112 zel bir araçtır

bide seninki yağ yakıyormu
97 oktan kullandığımda yağ eksiltmesi oldukça az oluyor.... onun canı sağolsun gerekirse birde yağ deposu yaptırırım arabaya... 
bor ablam bor

kullan kendine gelsin joshua
satmaktan vazgeçtiysen son kararın yakmakmı aceb

temiz araçmış cayır cayır yanar işte
Enee forumu bayağı boşlamışım hiçbir şeyden haberim yok 4 sayfa olmuş olaya bak. Öncelikle geçmiş olsun diyorum, muhtemelen olay mahallinde ilk başta bir sinir harbi yaşamışsındır o an için üzgünüm... Ama olayın tatlıya bağlanmasına ciddi bir sorun çıkmamasına sevindim
Ayrıca şöyle bir konuya dayanmak istiyorum... Biri arabasındaki bir sorundan bahsettiği anda olay sürekli "sat" muhabbetine dönüyor, hayırdır? Olay geyikten çıktı, adete geleneğe döndü çünkü forumda. İstinasız bu muhabbet dönüyor.
Enee forumu bayağı boşlamışım hiçbir şeyden haberim yok 4 sayfa olmuş olaya bak. Öncelikle geçmiş olsun diyorum, muhtemelen olay mahallinde ilk başta bir sinir harbi yaşamışsındır o an için üzgünüm... Ama olayın tatlıya bağlanmasına ciddi bir sorun çıkmamasına sevindim
Ayrıca şöyle bir konuya dayanmak istiyorum... Biri arabasındaki bir sorundan bahsettiği anda olay sürekli "sat" muhabbetine dönüyor, hayırdır? Olay geyikten çıktı, adete geleneğe döndü çünkü forumda. İstinasız bu muhabbet dönüyor.
Sen baya boşlamışsın forumu aplam biz satma konusunda ayinler falanda düzenliyoruz özel kıyafetler falan
herkes biliyo kimse TOYOTA'sına kıyıpta satmıyacağını kolay kolay o yüzden rahat rahat sat diyebiliyor

Nagihan seni de aktif görmek istiyoruz.bu aralar gözlerimiz forum sayfalarında seni arar oldu
Ankara'ya geleceksen satmam... 
bu durumdan öğrencilerde faydalanabiliyormu
bu durumdan öğrencilerde faydalanabiliyormu 
evvettt..... ama okullarını asmamaları kaydıyla....