0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
satmıyorum vazgeçtim.... Sadık usta arabama "temiz" dedi.... yarın birgün yalvaracaksınız "sat" diye ama hiçbirinize satmayacağım.....
hahahahah benim ablam bu sadık ustanın ellerinden öpüyorum istesinler verme ablam zze112 zel bir araçtır bide seninki yağ yakıyormu
97 oktan kullandığımda yağ eksiltmesi oldukça az oluyor.... onun canı sağolsun gerekirse birde yağ deposu yaptırırım arabaya...
Enee forumu bayağı boşlamışım hiçbir şeyden haberim yok 4 sayfa olmuş olaya bak. Öncelikle geçmiş olsun diyorum, muhtemelen olay mahallinde ilk başta bir sinir harbi yaşamışsındır o an için üzgünüm... Ama olayın tatlıya bağlanmasına ciddi bir sorun çıkmamasına sevindim Ayrıca şöyle bir konuya dayanmak istiyorum... Biri arabasındaki bir sorundan bahsettiği anda olay sürekli "sat" muhabbetine dönüyor, hayırdır? Olay geyikten çıktı, adete geleneğe döndü çünkü forumda. İstinasız bu muhabbet dönüyor.
Sen baya boşlamışsın forumu aplam biz satma konusunda ayinler falanda düzenliyoruz özel kıyafetler falan
bebeim satar mıyım hiç?
herkes biliyo kimse TOYOTA'sına kıyıpta satmıyacağını kolay kolay o yüzden rahat rahat sat diyebiliyor Nagihan seni de aktif görmek istiyoruz.bu aralar gözlerimiz forum sayfalarında seni arar oldu
Bilmem satmaz mısın
Sticker'da yolda, kıyafetlere logo basarsınız artık Bilmem satmaz mısın İşte bu rahatlık bazen rahatsızlık yaratabiliyor
Ankara'ya geleceksen satmam...
bu durumdan öğrencilerde faydalanabiliyormu