0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu araç taşkın yaşar abimizin(yanlış sölediysem ismini özür) profilinde vardı arkadaşınındı galiba
Valla ben beğendim Ama benim arabam siyah olsa, aşağıdaki bu gold jantı takardım olay biterdi Sizce Kemal abide sever bu renk jant
aslında çoğu kişi modifiye yaptırmak istiyor ama polislerden çekiniyorlar birde bu sorun var.zenon far görüyo çeviriyolar.ne oldu farın gözümü alıyo.rüzgarlık var çeviriyo.niye çevirdiniz naptım . arkadan baktığımda öndeki aracı göremiyorum gibi salak salak laf sölüyorlar..jantları ilk aldığımda aracın üzerinde pırlanta gibi parlıyordu ilk zamanlarda sadece jant var diye çevirenler oldu.Çok apaçiye kaçmıyorsa Polis çevirmez arabanı.Çeviriyorsada taşkınlık yapıyorsundur öyle çeviriyor.Türk milletinin işi oldumu aman Polis bey olur Polis kendi hatasına ceza yazdığı zaman hatam var yazdı demez küfürü basar.Poliste babasının hayrına uğraşmıyor milletle.Çok göz alan Xenon farlar var yazacak tabi.Bende aldım Xenon kit taktım baktım çok göz alıyor hemen söktüm.Trafiktede saygılı olacaksın kimsenin gözünü almak zorunda değilsin güzellik uğruna. Bu konu tartışılır uzar gider fakat hatası olduğu için ceza yiyen arkadaşlasrın Polisler hakkında veryansın etmesine anlam veremiyorum benim derdim bu.Ha dersin ki olmadık şeyi takan Polisler var mı evet var.Polis adaletçidir işte bu mantığı kafaya yerleştirmeyen insanları Polis yaparsan böyle olmayacak şeylere takanlarıda çıkıyor.Bu yüzden modifiye yapmıyoruz çoğumuz. heleki ben çok modifiyeli araca bindim yapılabilecek en son modifiye yapılmış olanlara. ama kendi aracıma sadece polis yüzünnden yaptırmak istemiyorum :s böle kötü bi durumda var
O kadar masraf yapmış neden satıyor acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-boylesini-gordunuz-mu-28965738/detaySahibini takdir ediyorum. Bu arkadaş üyemi.?
Üye Sinanım ama girmiyor pek bizim arkadaş bu birlikte hayaller kurduk araç üzerine bu şekil oraya çıktı panjuru 1.5 ay bekledik Baktım güzel oldu bende corolla aldım yavaş yavaş aynı işlemleri üzerinde yapıyoruz o aracı borcundan dolayı satıyor dükkan falan biraz sıkıntıya girdi ondan ama kurtarırsa en kısa zamanda satıştan kaldıracak araç gerçekten çok güzel oldu ya birdahaki buluşmaya çagaricam gelsin hep beraber bi corolla keyfi yaşayalım